Activiteiten

Hieronder het overzicht van activiteiten.

Betaalde incompany opleiding mét baangarantie

baby en pm er

In September 2018 starten wij met een incompany BBL(beroepsbegeleidende Leerweg) opleiding. Een fantastische mogelijkheid voor mensen die nu niet gekwalificeerd zijn voor de kinderopvang om deze overstap te maken.

lees meer

Op bezoek bij de dierenarts

Kelly konijn

DE WITTENSTRAAT | Even een check en inentingen bij de dierenarts voor ons konijn 'Kees', de kinderen mochten zelfs naar zijn hartje luisteren met de stethoscoop!

lees meer

Het Kinderbrein

17379 DKW Facebook Kinderbrein

Donderdagavond 12 april j.l. hebben we in de theaterzaal van IKC De Kleine Reus een speciale ouderavond georganiseerd over de ontwikkeling van het kinderbrein met als gastspreker Annemiek Waage (Professioneel...

lees meer

DKW Sport

14DKWoutdoormei2017DorythaPang Atjok

Kinderen zijn graag buiten, daarom vinden veel van onze sportactiviteiten in de buitenlucht plaats. Via sport en spel ontwikkelen kinderen spelenderwijs sociale vaardigheden, ze leren om te gaan met winnen...

lees meer

Opvang vóór schooltijd nodig?

VSO poster

Op verschillende vestingen van De Kleine Wereld verzorgen wij ook voorschoolse opvang. Samen met de kinderen starten we de dag rustig in een fijne omgeving.

lees meer

Heropening vestiging Gouda

Heropening gouda

Na een grondige restyle is onze locatie in Gouda weer als nieuw! Wethouder Niessen verrichtte op 24 februari jl. de feestelijke heropening van onze vernieuwde vestiging.

lees meer

DKW stapt in De Kleine Reus

IKC DKR

Vanaf medio 2017 zal De Kleine Wereld de BSO in IKC (Integraal Kindcentrum) De Kleine Reus in het centrum van Amsterdam organiseren.

lees meer

Rijksmuseum

Rijks lama

Vanochtend gingen wij iets heel bijzonders doen, we gingen naar het Rijksmuseum! Er was een tentoonstelling van Frans Post over dieren uit Brazilië.

lees meer

Mondriaan

Mondriaan schilderen

Voor het eerste knutselwerkje van het thema kunst en cultuur lieten wij ons inspireren door de Nederlandse kunstschilder Piet Mondriaan.

lees meer

Disco-avond in Gouda

Disco avond

Op 11 november, de dag van Sint Maarten, is het zover. Het is DISCO avond voor onze kinderen van 3 jaar en ouder. We hebben er erg naar uitgekeken met elkaar.

lees meer

1 2 3 4 5 6