Activiteiten

Hieronder het overzicht van activiteiten.

DKW Sport

14DKWoutdoormei2017DorythaPang Atjok

Kinderen zijn graag buiten, daarom vinden veel van onze sportactiviteiten in de buitenlucht plaats. Via sport en spel ontwikkelen kinderen spelenderwijs sociale vaardigheden, ze leren om te gaan met winnen...

lees meer

Opvang vóór schooltijd nodig?

VSO poster

Op verschillende vestingen van De Kleine Wereld verzorgen wij ook voorschoolse opvang. Samen met de kinderen starten we de dag rustig in een fijne omgeving.

lees meer

Heropening vestiging Gouda

Heropening gouda

Na een grondige restyle is onze locatie in Gouda weer als nieuw! Wethouder Niessen verrichtte op 24 februari jl. de feestelijke heropening van onze vernieuwde vestiging.

lees meer

DKW stapt in De Kleine Reus

IKC DKR

Vanaf medio 2017 zal De Kleine Wereld de BSO in IKC (Integraal Kindcentrum) De Kleine Reus in het centrum van Amsterdam organiseren.

lees meer

Rijksmuseum

Rijks lama

Vanochtend gingen wij iets heel bijzonders doen, we gingen naar het Rijksmuseum! Er was een tentoonstelling van Frans Post over dieren uit Brazilië.

lees meer

Mondriaan

Mondriaan schilderen

Voor het eerste knutselwerkje van het thema kunst en cultuur lieten wij ons inspireren door de Nederlandse kunstschilder Piet Mondriaan.

lees meer

Disco-avond in Gouda

Disco avond

Op 11 november, de dag van Sint Maarten, is het zover. Het is DISCO avond voor onze kinderen van 3 jaar en ouder. We hebben er erg naar uitgekeken met elkaar.

lees meer

Thema Kunst & Cultuur

kunst cultuur 2

Naar aanleiding van het thema kunst en cultuur, hebben we een expositie gehouden bij Zoet en Zalig in Gouda.

lees meer

Voelschilderij

Natuur en techniek

Hier maken wij een 'voelschilderij'. We doen dit binnen het thema zintuigen. Op een groot kartonnen blad laten wij de kinderen allerlei verschillende materialen plakken.

lees meer

American Football

IMG 1711

Met het thema American Football, wat zo'n uitgebreide sport is, zijn wij begonnen met eerst de basis technieken en basisregels aan de kinderen uit te leggen.

lees meer

1 2 3 4 5 6