Disco-avond in Gouda

Disco avond

Op 11 november, de dag van Sint Maarten, is het zover. Het is DISCO avond voor onze kinderen van 3 jaar en ouder. We hebben er erg naar uitgekeken met elkaar. Van tevoren hebben de kinderen mooie lantarens gemaakt want op Sint Maarten gaan we natuurlijk we een rondje door de stad lopen.

Vanaf 18.15 uur stromen de kinderen binnen… Ze zijn vrolijk en op hun gezichtjes kun je aflezen dat ze het spannend vinden. We beginnen de avond met het eten van heerlijke pannenkoeken. Nou, die gaan er wel in! Daarna gauw onze jassen en schoenen aan en natuurlijk onze hesjes om. Daar gaan we dan… Met onze mooie lichtjes naar buiten. De kinderen zijn er stil van en zijn geconcentreerd op het lopen met hun lichtje. Wat is de stad mooi versierd met lichtjes! De kinderen kijken hun ogen uit. Ook de mooi versierde etalages met Sinterklazen vinden ze prachtig. En jawel, de maan is nog wel de mooiste versiering. Natuurlijk hoort er ook het zingen van liedjes bij. We hebben veel bekijks en iedereen blijft even staan om te kijken naar de mooie lichtjes en de enthousiaste kinderen.
Als we terug zijn bij De Kleine Wereld is het disco. We kunnen lekker dansen en even helemaal uit ons bolletje, heerlijk!

Wat gaat de tijd toch snel… De papa’s en mama’s zijn er weer en iedereen gaat naar huis om te dromen over deze leuke gezellige avond!

Volgend jaar weer!

 

Disco avond

Bewaren

Bewaren