Zomerfeest

foto zomerborrel gouda

Vrijdag 17 juni vierden we in Gouda ons jaarlijkse zomerfeest. Het thema was dit keer “Heel DKW Bakt”. Op de avond zelf nemen veel ouders iets te eten mee en ook de pedagogisch medewerkers zorgen voor iets lekkers. Er zijn activiteiten te doen voor de kinderen en de ouders hebben de gelegenheid om bij te praten en/of kennis met elkaar te maken.

Dit jaar was er ook een bakwedstrijd georganiseerd voor lekkere baksels en een aantal ouders hebben daar gehoor aan gegeven. De kinderen wilden natuurlijk ook graag meedoen met de wedstrijd. Onze kok heeft met de 3+ kinderen heerlijke kaasstengels en worstenbroodjes gebakken. Ze vonden het heel leuk om te doen en het resultaat mocht er zijn!
Op het feest kwam bakker Don van Bakkerij van Dijk om te jureren. Wat stoer dat hier een échte bakker voor kwam! Alle baksels werden geproefd en de winnaar werd bekend gemaakt.

De kinderen kregen een mooi jury rapport: het was erg lekker, zag er mooi uit en hij kon proeven dat het met liefde was gemaakt. De kinderen hebben een mooie medaille gekregen en alle deelnemers een leuk prijsje. Daarna was het tijd dat iedereen kon proeven en feesten.

Ook hebben de kinderen aan hun ouders laten zien welke dansjes zij de afgelopen weken met dansleraar Berry hebben geoefend. De pedagogisch medewerkers en ook sommige ouders dansten vrolijk mee!

Het was een een geslaagd feest. Op naar een heerlijke zomer!