Flexibele kinderopvang

Incidentele opvang
Naast structurele opvang - op contractbasis - is het mogelijk om incidentele opvang af te nemen. Bijvoorbeeld bij een extra studiedag op school, of omdat de thuissituatie dit af en toe nodig maakt. Deze vorm van opvang bieden wij aan voor klanten en voormalige klanten, omdat wij het belangrijk vinden dat uw kind bekend en vertrouwd is met De Kleine Wereld.

Flexibele opvang
Veel ouders hebben flexibele werkdagen of behoefte aan flexibile opvangdagen. Daarom bieden wij op sommige vestigingen de mogelijkheid om de dagen flexibel per week of maand af te af te nemen.

Vakantieopvang
Tijdens vakanties en studie (marge) dagen kan je kind hele dagen naar de Buitenschoolse opvang. Ook als je op deze dag normaal gesproken geen opvang afneemt. Daarnaast is het mogelijk uitsluitend tijdens de vakantieweken opvang in te kopen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Planning & Plaatsing (020 4120633).

Laatste nieuws:

De Ontwikkeling van het Kinderbrein

Het is bijna zover! Donderdagavond 12 april a.s. vindt er, van 19:30 tot 21:30 uur, in de theaterzaal van IKC De Kleine Reus een speciale ouderavond plaats over de ontwikkeling...

DKW Sport

Kinderen zijn graag buiten, daarom vinden veel van onze sportactiviteiten in de buitenlucht plaats. Via sport en spel ontwikkelen kinderen spelenderwijs sociale vaardigheden, ze leren om te gaan met winnen...

Opvang vóór schooltijd nodig?

Op verschillende vestingen van De Kleine Wereld verzorgen wij ook voorschoolse opvang. Samen met de kinderen starten we de dag rustig in een fijne omgeving.

Samen opvoeden

In samenspraak

Samen met ouders