Opvang van 0 - 4

Bij de kinderdagopvang (0 - 4 jaar) vangen we de kinderen op in verticale groepen. Dat houdt in dat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar de dag doorbrengen. Op deze manier kunnen kinderen, net als thuis, op een natuurlijke manier van elkaar leren of elkaar helpen. Een verticale groep heeft daarnaast het voordeel dat de kinderen gedurende de hele periode van opvang op dezelfde groep, met zo veel mogelijk dezelfde medewerkers contact hebben.

Deze stabiele omgeving maakt het mogelijk dat je kind zich veilig kan ontwikkelen en banden op kan bouwen. Kinderen onderling kunnen elkaar ook veiligheid bieden.

Standaard bestaat een verticale groep uit maximaal twaalf kinderen met twee gediplomeerde leidsters. Omdat wij 11 uur per dag geopend zijn en onze medewerkers 8,5 uur per dag werken, wordt er in ‘shifts’ gewerkt; meestal een vroege en een late ‘dienst’. De groep wordt door 1 pm'er opgestart en door de ander aan het einde van de dag afgesloten. Het grootste deel van de dag wordt er samen op de groep gestaan. Bij 6 kinderen of minder staat een pedagogisch medewerker alleen op de groep.

 

Laatste nieuws:

(Zomer)bijbaan – Amsterdam

Wij zijn op zoek naar zomer toppers! 

Vacature Pedagogische Medewerker KDV – Babygroep – Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Vacature Pedagogische Medewerker KDV – Verticaal – Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld! 

De Kleine Wereld

Bij De Kleine Wereld snappen we dat opvang veel meer is dan opvang alleen. De ontwikkeling van een kind gaat continu door, dus werken we allemaal samen. Op een manier waar plezier voorop staat, voor het kind, hun ouders én onze medewerkers.

De Kleine Wereld is een vertrouwde plek waar het kind graag naartoe gaat. Waar het kan zijn wie het is en wie het wil worden. Onze medewerkers kiezen wij met de grootste zorg. Zij vormen de kern van onze wereld. Onze medewerkers hebben oog voor het kind, passie voor hun werk en zijn trots op ‘hun’ kinderen.

Kom je een keer langs?  We laten je graag zien hoe we dat doen. Via planning@dekleinewereld.nl of 020 4120633.

Ontwikkeling & Plezier

Wij geloven dat de allerbeste aanpak in ons vak nog ontwikkeld moet worden, zijn bereid daar iedere dag een stukje beter in te worden en niet bang om iets nieuws te proberen. Onze wereld is een wereld die voelt als thuiskomen. Waar iedere middag gekookt wordt en een warme maaltijd op tafel staat. Waar spelen en ontwikkeling hand in hand gaan. Waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Waar een gewone middag zomaar een klein feestje kan worden. En waar ouder en medewerker samenwerken aan de ontwikkeling van het kind. Iedere dag weer.

De Kleine Wereld is:

  • Opvang en ontwikkeling voor kinderen van 0 – 12 jaar
  • In een huiselijke omgeving; in samenspraak met ouders
  • Stabiel team zeer gemotiveerde medewerkers die on- en off the job gecoacht worden
  • Dagelijks een verse, warme maaltijd
  • Pedagoog die medewerkers en ouders ondersteunt
  • Gevarieerde activiteiten voor de ontwikkeling en voor het plezier
  • Voorschoolse opvang, Sport & Outdoor BSO
  • En nog veel meer!

Kinderopvang & ontwikkeling

Bekijk de video