Werken bij DKW

Wij zijn op zoek naar pm'ers met passie!

 

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Welkom op de vacature site van De Kleine Wereld waar we je graag meenemen in onze leuke organisatie en alle diverse vacatures die we jou te bieden hebben! 

Direct naar een van onze vacatures? Klik hier. 

Bij ons werken we allemaal op een manier waarin plezier en kwaliteit samen hand in hand gaan. Onze team spirit geldt dan ook voor alle vestigingen in het dynamische Amsterdam waar we stads zijn in doen en laten, ruimdenkend en alles samen aanpakken met een tikje lef. Bij ons krijg je de ruimte om te zijn wie je bent en wie je nog worden wilt en werken we samen naar die stip op de horizon!

Lees hier meer over onze identiteit en kernwaarden

 Bij De Kleine Wereld snappen we dat opvang veel meer is dan opvang alleen. De ontwikkeling van een kind gaat continu door, dus werken we allemaal samen. Op een manier waar plezier voorop staat, voor het kind, hun ouders én onze medewerkers.

De Kleine Wereld is een vertrouwde plek waar het kind graag naartoe gaat. Waar het kan zijn wie het is en wie het wil worden. Onze medewerkers kiezen wij met de grootste zorg. Zij vormen de kern van onze wereld. Onze medewerkers hebben oog voor het kind, passie voor hun werk en zijn trots op ‘hun’ kinderen. 

Lees  hier meer over onze pedagogische visie. 

 

Ben je enthousiast en klaar om aan de slag te gaan in een van onze leuke functies? 

Klik hier voor een van onze diverse vacatures. 

Ben je op dit moment nog niet gekwalificeerd om aan de slag te gaan binnen de kinderopvang?   Maar heb je wel ambitie om in de kinderopvang te werken? Kijk dan snel naar onze vacature voor BBL-er waarbij je de kans krijgt om te werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris!

 

Wil je meer over ons weten? Of zoek je een andere leuke functie die er niet tussen staat? Neem dan contact op met onze recruiter via recruitment@dekleinewereld.nl  Of neem telefonisch contact met ons op. Wij maken graag kennis met je!

 Jesse Hoogeveen

Uitgelichte vacatures