HBO Flex Pedagogisch Medewerker

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving, waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie. Voor de versterking van ons flexibele team zijn wij op zoek hbo-studenten Pedagogiek, PABO of SPH voor:

hbo'er Pedagogiek, PABO of SPH       

Over het werk0

Volg jij een hbo-opleiding leraar onderwijs of een hbo-bachelor Pedagogiek en heb je 75% van je studiepunten behaald? Of een overgangsbewijs naar het vierde jaar van je studie? Dan kun je nu al, naast je studie bij De Kleine Wereld, aan de slag als 'flex pedagogisch medewerker'! Een prachtige manier om relevante werkervaring op te doen. Daarnaast kun je zelf je uren bepalen en lekker verdienen naast je studie. Je kunt werken op de dagen die jou het best uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur per week je inzetbaar bent.

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte

Over jou 

 • Je stuitert van enthousiasme
 • Je bent dol op kinderen van alle leeftijden en bent geduldig
 • Je hebt ervaring met kinderen en krijgt er energie van als ze het naar hun zin hebben
 • Je weet precies hoe jij bij kunt dragen aan een goede ontwikkeling & opvoeding

Verder:

 • Twee trainingsdagen per jaar met de gehele organisatie
 • Elke locatie een eigen, betrokken manager
 • Jaarlijkse video-interactiebegeleiding
 • Coaching on the job
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met je collega start je de dag en kijk je even wie er die dag komen en of er iets gepland staat. Daarna is het al zover! De eerste kindjes worden binnengebracht. Je spreekt even met de ouder(s), zodat je weet hoe het met het kind gaat en of er bijzonderheden zijn. Natuurlijk zorg je ook dat het afscheid tussen ouder en kind fijn verloopt. Dan begint het dagprogramma. We starten met het zingen van een leuk liedje en lezen een boekje voor. Dan is het tijd voor het fruithapje, wat zijn ze enthousiast! Het is genieten van de grappige gesprekken die er ontstaan. Natuurlijk is een dag kinderdagverblijf niet geslaagd zonder superleuke activiteit. Lekker kliederen met aarde, zand en verf… Kunstenaars in de dop!  Daarna mogen de kinderen zelf spelen, of bij jou relaxen. Elke dag eten de kinderen een warme lunch die vers wordt bereid door de kok op de locatie. Daarna is het tijd voor een dutje. ’s Middags gaan we weer gezellig door. Oh ja, wel even het systeem van de dagritmes van de kinderen bijhouden. Dat is fijn voor de ouders om te weten. Tussen 17:00 en 18:30 halen de ouders hun kinderen weer op.

Kortom, je bent veel leuke dingen aan het doen met de kinderen, je bent veel aan het plannen én je hebt veel contact met ouders. Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. 

Ook goed om te weten

 • Je valt onder de CAO 'Kinderopvang'. 
 • Een salaris van minimaal 2.047 euro bruto en maximaal 2.793 euro bruto, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Hele   fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioensregeling.
 • Je krijgt voorrang en korting op een kindplaats bij De Kleine Wereld.
 • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en yogalessen.
 • Uitgebreide   mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt. 

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marit Koeners op 020-4120633 of mail naar hr@dekleinewereld.nl

 

Categorie 2