HBO Flex Pedagogisch Medewerker

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving, waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie. Voor de versterking van ons flexibele team zijn wij op zoek hbo-studenten Pedagogiek, PABO of SPH voor:

  • HBO'er Pedagogiek, PABO of SPH       

          0 uur/ flex basis

Over het werk

Volg jij een HBO-opleiding leraar onderwijs of een hbo-bachelor Pedagogiek en heb je 75% van je studiepunten behaald? Of een overgangsbewijs naar het vierde jaar van je studie? Dan kun je nu al, naast je studie bij De Kleine Wereld, aan de slag als 'flex pedagogisch medewerker'! Een fantastische manier om relevante werkervaring op te doen. Daarnaast kun je zelf je uren bepalen en bijverdienen naast je studie. Je kunt werken op de dagen die jou het best uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur per week je inzetbaar bent.

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een voldoet aan relevante HBO opleiding, zoals bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek of PABO.

Wij bieden jou:

Salaris: CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Kijk nu op www.werkenbijdekleinewereld.nl voor meer informatie en solliciteer!

Of bel met Marit Koeners, recruitment van De Kleine Wereld, 020-4120633 of mail naar maritkoeners@dekleinewereld.nl

 

Categorie 2