Invalkracht Pedagogisch Medewerker KDV en BSO - Amsterdam

Onze locaties met hun goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen. Zijn op zoek naar een nieuwe collega’s. Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling wat hoort bij de functie van pedagogisch medewerker? Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Waarbij wij als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en als teams wij jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen. Ben jij de pedagogische professional waar onze enthousiaste en energieke teams naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu!

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij per direct:

  •            Invalkrachten KDV & BSO                                                                                                                                                                                                                                         

Over het werk

Een baan als invalkracht bij De Kleine Wereld is dé ideale baan om te combineren naast je gezin, een tweede baan of een studie. Je werkt flexibel en daardoor werk je op de dagen die jou het beste uitkomen en bepaal je zelf hoeveel uur per week je beschikbaar bent. Als enthousiaste pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale/horizontale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen en zorgt voor een dag met stimulans en plezier, zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende en passende activiteiten, gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Daarnaast onderhoudt je natuurlijk op professionele wijze contacten met ouders/verzorgers.

Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek.

Wij bieden jou:

Salaris:  Conform CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

Of solliciteer direct via onderstaande link

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/180539/apply