Invalkracht pedagogisch medewerker

Een goede opvang betekent voor ons dat wij, middels professionele dialoog en partnerschap met ouders, ervoor zorgen dat het kind zich bij ons spelenderwijs en met plezier optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en de opvang door professionele en gepassioneerde medewerkers verzorgd wordt. We doen dit vanuit 15 vestigingen en met 225 medewerkers.

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij per direct:

Invalkrachten KDV & BSO

Uren in overleg

Over het werk
Een baan als invalkracht bij De Kleine Wereld is de ideale baan om te combineren met kinderen, een tweede baan of een studie. Je kunt werken op de dagen die jou het best uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent.

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten, gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Verder:

 • Twee trainingsdagen per jaar met de gehele organisatie
 • Een vast en hecht team dat uitkijkt naar jouw komst
 • Elke locatie een eigen, betrokken manager
 • Jaarlijkse video-interactiebegeleiding
 • Coaching on the job

Over jou 

 • Je stuitert van enthousiasme
 • Je bent dol op kinderen van alle leeftijden en bent geduldig
 • Je hebt ervaring met kinderen en krijgt er energie van als ze het naar hun zin hebben
 • Je weet precies hoe jij bij kunt dragen aan een goede ontwikkeling & opvoeding
 • Je hebt minimaal een relevante opleiding niveau 3

Hoe ziet jouw dag eruit? 

 Samen met je collega, start je de dag en kijk je even wie er die dag komen en of er iets gepland staat. Daarna is het al zover! De eerste kindjes worden binnengebracht. Je spreekt even met de ouder(s), zodat je weet hoe het met het kind gaat en of er bijzonderheden zijn. Natuurlijk zorg je ook dat het afscheid tussen ouder en kind fijn verloopt. Dan begint het dagprogramma. We starten met het zingen van een leuk liedje en lezen een boekje voor. Dan is het tijd voor het fruithapje, wat zijn ze enthousiast! Het is genieten van de grappige gesprekken die er ontstaan. Natuurlijk is een dag kinderdagverblijf niet geslaagd zonder superleuke activiteit. Lekker kliederen met aarde, zand en verf… Kunstenaars in de dop! Daarna mogen de kinderen zelf spelen, of bij jou relaxen. Elke dag eten de kinderen een warme lunch die vers wordt bereid door de kok op de locatie. Daarna is het tijd voor een dutje. ’s Middags gaan we weer gezellig door. Oh ja, wel even het systeem van de dagritmes van de kinderen bijhouden. Dat is fijn voor de ouders om te weten. Tussen 17:00 en 18:30 halen de ouders hun kinderen op.

Kortom, je bent veel leuke dingen aan het doen met de kinderen, je bent veel aan het plannen én je hebt veel contact met ouders. Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. 

Ook goed om te weten

 • Je valt onder de CAO 'Kinderopvang'. 
 • Salaris €2.047 tot €2.793 /maand.
 • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioensregeling.
 • Je krijgt voorrang en korting op een kindplaats bij De Kleine Wereld.
 • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of door deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en yogalessen.
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt.

 Interesse? Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Marit Koeners op 020-4120633 of mail naar hr@dekleinewereld.nl


Categorie 1