Hbo-stagiaires Pedagogiek

Een goede opvang betekent voor ons dat wij, middels professionele dialoog en partnerschap met ouders, ervoor zorgen dat het kind zich bij ons spelenderwijs en met plezier, optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en de opvang door professionele en gepassioneerde medewerkers verzorgd wordt. We doen dit vanuit 15 vestigingen en met 225 medewerkers.

Bij De Kleine Wereld zijn we ambitieus, betrokken bij het werk en bij elkaar, en er heerst een open en gezellige sfeer. Op het Hoofdkantoor vind je de afdeling pedagogiek en kwaliteit. Samen met de hbo-specialisten op de locatie, zorgen zij voor de ontwikkeling en de borging van ons pedagogisch beleid en ons pedagogisch programma. Wij zijn  op korte termijn op zoek naar:

Hbo-stagiaires Pedagogiek (uit ieder leerjaar)

Functie-inhoud
Stage lopen bij De Kleine Wereld betekent onderdeel uitmaken van een professioneel, gepassioneerd, maar vooral ook gezellig team, met een grote passie voor kinderen.
Wij bieden hbo'ers stageplaatsen aan (met stagevergoeding), om hen kennis te laten maken met het werkveld. Pedagogisch talent met ambitie nodigen wij dan ook van harte uit om bij ons te solliciteren. Wij maken in overleg met jou een stage op maat. Deels zal dit projectmatig zijn en deels zal het te maken hebben met de uitvoering van de pedagogiek op de locaties. Je wordt begeleidt door onze hoofdpedagoog.

Er is altijd wat te doen bij ons. Er zijn altijd projecten binnen onze jaarplanning die extra input kunnen gebruiken. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig met de volgende projecten:

  • Borging van de specialisaties op de vestigingen;
  • Het invoeren van een systeem van 'permanente educatie' binnen onze eigen DKW-Academie;
  • Het meetbaar maken van het welbevinden van de kinderen;
  • Het invoeren van een kindvolgsysteem;
  • Het herschrijven van het pedagogisch werkplan.

Kortom, te veel om op te noemen. Naast het voortouw nemen in een pedagogisch project kun je ook ingezet worden op de vestiging, bijv. bij het observeren van de kinderen of het ondersteunen van de vestigingsmanager. Aan de hand van je eigen studieopdrachten, kun je zelf mede richting geven aan je stage.

Profiel
Je bent parttime of fulltime beschikbaar en studeert  hbo-Pedagogiek. Daarnaast heb je de ambitie en het talent om het team van De Kleine Wereld te versterken.

De Kleine Wereld biedt:

  • Wij bieden een leerzame en leuke stageplaats met stagevergoeding van € 160,- per maand bij een fulltime stage.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marit Koeners op 020-4120633 of mail naar hr@dekleinewereld.nl

Categorie 3