Pedagogisch Medewerker - Invalpool Gouda

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker! Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Jij begeleidt deze kinderen, zowel in groepsverband als individueel en organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Je levert een actieve bijdrage aan overlegvormen en deelt de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij kunnen ontwikkelen. Precies zoals het hoort. Wat geldt voor onze kinderen geldt ook voor onze medewerkers. Onze pedagogische visie is voor jou als pedagogisch medewerker zeker ook van toepassing. 

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!  

Word jij de nieuwe pedagogisch medewerker voor de invalpool op onze vestiging in Gouda? Dan ga je het volgende doen. 

 

Invalkracht KDV -  0 uren

 

Een baan als invalkracht bij De Kleine Wereld is de ideale baan om te combineren met kinderen, een tweede baan of een studie. Je kunt werken op de dagen die jou het beste uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent. 

 In de loop van 2021 een mogelijkheid tot vaste uren. 

Over het werk 

Als pedagogisch medewerker voor de invalpool wordt je ingezet tijdens ziekte- en of verlof van een vaste collega. Je bent dan samen met je andere vaste collega's verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.  

 

Over jou 
 

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:  

 

  • Ervaring en affiniteit met kinderen; 
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, zie onze website voor de kwalificatie-eisen conform CAO Kinderopvang; 
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding; 
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden; 
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling. 

 

De Kleine Wereld biedt 

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie; een informele werksfeer met korte communicatielijnen; een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd; een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

 

Interesse? 

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Sandra van der Veer op 020-4120633 of mail naar HR@dekleinewereld.nl . Of solliciteer direct via https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/155490