Medewerker Technische Dienst 24-32 uur - Amsterdam

Een goede opvang betekent voor ons dat wij in professionele dialoog en partnerschap met ouders er voor zorgen dat het kind zich bij ons spelenderwijs en met plezier optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en de opvang door professionele en gepassioneerde medewerkers verzorgd wordt.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een:

 

 

·       Technisch Medewerker (24 - 36 uur per week)

 

 

Functie-inhoud

Als Technisch Medewerker heb je een hele dankbare, leuke, zelfstandige en afwisselende functie. Je voert algemene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan onze gebouwen (inclusief  inventaris) en terreinen. Je doet dit op basis van eigen waarneming of op verzoek van gebruikers. Je plant je eigen werkzaamheden efficiënt. Zo nodig schakel je een externe partij in. Je koopt materialen en onderdelen in ten behoeve van je eigen werkzaamheden.

 

 

Profiel

Je hebt minimaal een VMBO werk- en denkniveau en een voor de functie relevante (technische) opleiding. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Naast technisch inzicht en een grote affiniteit met elektra, heb je kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne. Affiniteit met inkoop, administratie en ICT is gewenst . Je bent proactief en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je kunt goed prioriteiten stellen en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

 

 

De Kleine Wereld biedt

Een verantwoordelijke, inspirerende functie in een groeiende organisatie; een informele werksfeer met gemotiveerde medewerkers gericht op kwaliteit; een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd; een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Interesse?

 Solliciteren kan via direct. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar maritkoeners@dekleinewereld.nl of  bellen naar 020 – 41 20 633.

 

Categorie 2