Meewerkend Pedagogisch Coach

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie. Voor onze locaties in Amsterdam willen wij het team van coaches uitbreiden en zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend Pedagogisch Coach - BSO

Uren in overleg                                                

Over het werk
Als Pedagogisch Coach draag je actief bij aan de verbetering van de didactische en pedagogische kwaliteit op de werkvloer en daarmee aan de ontwikkeling van kinderen. Je geeft beleidsmatige adviezen, waardoor zowel de interne als externe procedures optimaliseren. Daarnaast ondersteun je de Pedagogisch Medewerkers bij het uitdragen van de pedagogische visie, het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan van De Kleine Wereld. Dit doe je door het coachen van Pedagogisch Medewerkers op BSO-groepen en door het bieden van ondersteunende activiteiten. In deze rol werk je zowel samen met de Hoofdpedagoog en vijf enthousiaste collega coaches.

Om je werkzaamheden als Pedagogisch Coach optimaal te kunnen verrichten, werk je flexibel mee op onze locaties in Amsterdam. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen van 4 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Daarnaast organiseer je activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Ook lever je een concrete bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Omdat jij actief meewerkt met de Pedagogisch Medewerkers op verschillende locaties, kun jij jouw specialistische kennis en coaching precies afstemmen op hun behoeften.

Over jou
Jij hebt naast het coachen ook een passie voor het meewerken op de groep. Flexibel je werkzaamheden inplannen zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging.

Verder herken jij je in dit profiel:

 • In het bezit van door het FCB erkend diploma pedagogisch coach
 • VIB-diploma is een pre
 • Uitgebreide kennis van de ontwikkelingsfasen van het kind.
 • Coachende kwaliteiten en de vaardigheid om kennis aansprekend over te brengen.
 • Optimale kennis van het pedagogisch beleid van De Kleine Wereld en in staat deze te implementeren.
 • Levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de eigen vakkennis en houdt ontwikkelingen op eigen vakgebied bij.
 • Ervaring met beleidsontwikkeling en het schrijven van beleidsstukken is een pré.

De Kleine Wereld biedt:

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 9;
 • De mogelijkheid intern door te leren en ontwikkelen;
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marit Koeners op 020-4120633. Of solliciteer direct via: http: https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/90439

 

Categorie 1