Pedagogisch Medewerker BSO - Outdoor - IJburg

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Voel jij je helemaal thuis in de natuur? Ben je ondernemend en ga je graag op pad met je collega’s en met de kinderen om de buitenomgeving te verkennen. Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor onze vestiging Steigereiland (IJburg) gelegen in de natuur zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker BSO – outdoor. Het team op Steigereiland is een klein, hecht en energiek team met veel passie en liefde voor de kinderen.

Bij (echt) slecht weer, zijn we binnen te vinden. De ruimtes op de groep zijn zo ingericht dat deze aansluit bij het thema outdoor. In de outdoor ruimte kunnen meegenomen dingen uit de natuur met microscopen onderzocht worden en experimenten worden gedaan.

 Kun jij zelf helemaal vinden in deze vacature en wil je graag bij onze bruisende organisatie werken?

Solliciteer dan nu!

 Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van: 

· Pedagogisch Medewerker BSO-outdoor
· 10-20 uur per week
· Werkdagen in overleg

Over het werk Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De groepen zijn onderverdeeld van 4+, 6+ en 8+. De 4+ groep is in het kinderdagverblijf gesitueerd, waardoor het voor de kinderen een geborgen plek is vanuit het kinderdagverblijf. De 6+ en 8+ groepen zijn onderverdeeld in thema sport en outdoor en zijn vrijwel elke dag buiten met uitdagende activiteiten.

Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Dit met uitdagende binnen - en buitenactiviteiten op sportief gebied, creatief gebied, onderzoeken in de natuur en zo veel mee. Sluit hierbij aan bij wat de kinderen nodig hebben na een leuke en actieve dag op school. Of tijdens vakanties met goede programma’s van activiteiten, waarbij de kinderen blij en enthousiast een leuke vakantie hebben.

Maak jij als pedagogisch medewerker BSO – Outdoor impact bij De Kleine Wereld doordat: 

· Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
· Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  
· Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
· Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling
· Je een relevante MBO-diploma SPW en/of Sport en Bewegen op minimaal niveau 3 en/of 4 hebt
· Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 

Wij bieden jou:

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33 /06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

Of solliciteer via onderstaande link:

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO - Outdoor