Pedagogisch Medewerker KDV – VVE vervanging – IKC Frankendael

Wij zijn De Kleine Wereld! 

Voor onze vestiging Frankendael in Amsterdam Oost zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die tussen half oktober 2022 tot 1 mei 2023 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag beschikbaar is. Ben je op zoek naar een vaste baan? Er zijn verschillende mogelijkheden binnen De Kleine Wereld om na deze periode je carrière bij ons voort te zetten! 

IKC Frankendael ligt midden in de dynamisch Transvaalbuurt. Er is een samenwerking tussen de kinderopvang (dagopvang, voorschoolse opvang en BSO) en de basisschool, allemaal gevestigd in één gebouw.

Het team op Frankendael is een enthousiast team met veel liefde voor de kinderen. Er is een huiselijke sfeer binnen de groepen en een buitenruimte waar heerlijk gespeeld kan worden.

Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van een VVE pedagogisch medewerker?  Solliciteer dan nu en grijp je kans!

 

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:

  • Pedagogisch Medewerker VVE
  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
  • 34 uur per week
  • Half oktober 2022 tot 1 mei 2023

 

Over het werk

Als pedagogisch medewerker VVE ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1.

Je begeleid en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische /pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VVE programma. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. En natuurlijk van groot belang, het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers.  

 

Maak jij als pedagogische medewerker VVE impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevante MBO of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW, SPH, Pedagogiek of EVC verklaring. En een VVE basiscertificaat kan bij ons behaald worden.

Wij bieden jou:

Salaris: een goed salaris conform CAO kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

Of solliciteer via onderstaande link:

Pedagogisch Medewerker KDV – VVE vervanging – IKC Frankendael