Vacature Pedagogische Medewerker KDV – Verticaal – Gouda

Wij zijn De Kleine Wereld!

Voor onze gezellige en kleinschalige vestiging in Gouda (Centrum) zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die net als wij plezier heeft in het uitoefenen van het vak.

De vestiging, gevestigd in de voormalige stroopwafel fabriek, bestaat uit drie verticale groepen. De vestiging is huiselijk ingericht en er is een fijne binnentuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

Het team is een bruisend, enthousiast team met veel passie en liefde voor de kinderen.

 

Ben jij ondernemend, creatief en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, de uitdagingen en de stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van Pedagogisch Medewerker KDV.

 

· Pedagogisch Medewerker KDV | Verticaal

· Werkdagen en uren in overleg (25,5 – 34 uur)

 

Over het werk

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van de kinderen. De leeftijd varieert van 3 maanden tot 4 jaar. Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimtes.

 

Maak jij als pedagogisch medewerker KDV-impact bij De Kleine Wereld doordat: 

· Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 

· Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  

· Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  

· Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 

· Je een relevant mbo-diploma op minimaal 3 of hbo-diploma, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek

 

Wij bieden jou: Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang (€2188,00 - €2979,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Meer informatie en solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of vind je het leuk om eens met ons kennis te maken. Neem dan contact op met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

Of solliciteer via onderstaande link:

Vacature Pedagogische Medewerker KDV – Verticaal – Gouda