Pedagogisch Medewerker - Horizontale groepen - Aldebaranplein

 

Voor onze bijzondere locatie in het groene Amsterdam noord zijn we op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker!

Bij ons ga je met volle energie en plezier aan het werk en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt de contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase.  Daarnaast lever je samen met je collega's een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

  • Pedagogisch Medewerker 25,5-34 uur
  • Uren en dagen in overleg

Wie zijn wij:

De Kleine wereld is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbiedt.    Lees meer over onze visie op onze website.

Onze vestigingen hebben een goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen. Vestiging Aldebaranplein ligt middenin het groen van Tuindorp/Oostzaan waar wij kinderopvang aanbieden met drie groepen; een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Hier werkt  een hecht en betrokken team en gaan ze er vaak op uit in de prachtige groene omgeving en het gezellige dorpsplein van Tuindorp.  Ook wordt er veel aandacht besteed aan creativiteit en samenspel en zijn de groepen huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken. Deze locatie is nabij gelegen de NDMS veerpont op een afstand van 10 min fietsen en er is bij de vestiging de gelegenheid om gratis te parkeren.  

 Wie ben jij:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak; 
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen; 
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek.

Wij bieden jou: 

Salaris: CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 2.155 euro bruto en maximaal 2.935 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.  
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  
Training en ontwikkeling: Doorgroeimogelijkheden en er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of  vind je het leuk om eens met ons kennis te maken. Mail dan recruitment@dekleinewereld.nl of bel 0204120633

of solliciteer direct via onderstaande link:

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/218026/apply

 

Categorie 1