Pedagogisch Medewerker BSO en TSO De Kleine Reus

Onze vestiging De Kleine Reus is gevestigd in bassischool De Kleine Reus en werkt zeer nauw samen in IKC verband. We hebben de beschikking over een mooi schoolplein met actief en natuurlijk spelmateriaal. Op deze locatie werkt een afwisselend team met zowel hele ervaren als wat jongere medewerkers. Zij hebben gemeen dat ze de kinderen allemaal een enorm leuke vrije tijd/ pauze tijd willen bezorgen. Zou jij dat ook willen? Onze pedagogische visie is ook zeker op jou als medewerker van toepassing.

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO en TSO bij De Kleine Reus? Dan ga je het volgende doen.

Pedagogisch Medewerker BSO (8+) en TSO

(BSO 11 uur per week/ TSO 6 uur per week)

Locatie: De Kleine Reus
17,5 uur ( ma, di en do)

Over het werk
Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 8 tot 12 jaar, tijdens en na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen. Je draagt bij aan het vormgeven van de (sport- en beweeg) activiteiten van de locatie. Je creativiteit kun je kwijt in het bedenken en uitvoeren van activiteiten voor en met de kinderen.

Over jou
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • Mbo-diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4).
  • Je bent in staat een goed (sport)activiteitenprogramma op te zetten.
  • Je bent een sportief en dynamische persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je weet van aanpakken en regelen.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marit Koeners op 020-4120633 of via hr@dekleinewereld.nl Of solliciteer direct via: https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/156010

 

Categorie 1