Vestigingsmanager - IKC de Kleine Reus

Wij zijn De Kleine Wereld! 

 

Voor onze vestiging de Kleine Reus, gevestigd in de gelijknamige basisschool gelegen in het centrum van Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze vestigingsmanager voor 24 -36 uur per week.

BSO de Kleine Reus is een onderdeel van IKC, gevestigd in twee gebouwen rond een mooi schoolplein met actief en natuurlijk speelmateriaal. Er is een gymzaal, theaterzaal, een bibliotheek en atelier aanwezig waar gezamenlijk gebruik van wordt gemaakt. Alle medewerkers van de BSO werken voor de Tussen Schoolse Opvang, waarbij zij elke klas een fijne pauze bieden en daarnaast ondersteuning bieden in de klas tijdens de les. Een goede samenwerking tussen de verschillende onderdelen van het IKC en samen groeien staan bij ons voorop.

 Voor onze locatie De Kleine Reus in Amsterdam zijn we op zoek naar een: 

· Vestigingsmanager (24-36 uur per week) 

Weet jij ons pedagogisch beleid feilloos te vertalen naar de werkvloer? Op zo’n manier dat iedereen er beter van wordt. De kinderen, de ouders én de medewerkers. Dit doe je met de nodige flair en doortastendheid, zodat jij als vestigingsmanager jouw vestiging naar het allerhoogste niveau tilt.

Over ons De Kleine Wereld is een high-end-merk. Hoog in kwaliteit, warm en met oog voor detail. Het liefst hebben wij het altijd net iets beter geregeld dan hoe het moet óf voorgeschreven wordt. Leuk en opvallend om te zien. Daardoor heeft De Kleine Wereld de natuurlijke aantrekkingskracht die bij een high-end-merk hoort. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en ambitieus. Wij ontwikkelen ons continu.

Lees hier meer over de visie van de De Kleine Wereld 

Functie-inhoud

· Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting.
· Je begeleid je team op enthousiaste wijze door te motiveren en te coachen.
· Je bent op de hoogte van het pedagogisch beleid, de protocollen, de onderhoudstandaarden en de GGD eisen en je handelt hiernaar.
· Je bent verantwoordelijk voor de financiële en de commerciële resultaten.
· Je bent eerste aanspreekpunt voor ouders en lokale partners, zoals de gemeente, scholen en welzijnsinstellingen.

Functie eisen:

· Een afgeronde hbo-opleiding
· Meerdere jaren ervaring in een leidinggevende rol in de Kinderopvang.
· Een goed financieel inzicht
· Uitstekende communicatie en organisatorische vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

· Salaris: CAO Kinderopvang, schaal 9 of 10 afhankelijk van je opleiding en ervaring.
· Werksfeer: een zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie, met een informele werksfeer en met korte communicatielijnen.
· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
· Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
· Voorrang: je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen van de Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

Of solliciteer direct via onderstaande link:

 Vacature Vestigingsmanager IKC de Kleine Reus 

 

Category 1