Pedagogisch Coach - BBL begeleiding

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de didactische en pedagogische kwaliteit op de werkvloer hoog is. Natuurlijk willen we die kwaliteit continu en blijvend verhogen. Daarom zoeken we een Pedagogisch Coach bij De Kleine Wereld, zodat het écht goed zit met de ontwikkeling van de kinderen. Een goede klik met het team vinden we belangrijk. Dat jij je thuis voelt binnen De Kleine Wereld ook omdat kwaliteit bij ons voorop staat, vinden we het ook belangrijk dat je aan een aantal punten voldoet.  Herken jij je in de rol van coach en kan jij je vaardigheden en kennis op een interessante en pakkende manier overbrengen? Kan jij je goed vinden in het pedagogisch beleid van De Kleine Wereld én ben je in staat deze te implementeren? Leer je graag bij binnen je vakgebied en ben je altijd ahead of the game? Solliciteer dan nu! 

  • Meewerkend Pedagogisch Coach – BBL begeleiding 
  • Uren in overleg 

Wat doe je als Meewerkend Pedagogisch Coach? 

Je werkt mee op onze locaties in Amsterdam. Daar ondersteun je onze pedagogisch medewerkers in opleiding bij het uitvoeren van opdrachten.

Het begeleiden van de Pedagogisch Medewerker in opleiding is een belangrijke taak, hier wordt de basis gelegd en het is de start van een mooie samenwerking.                           

Dit doen wij  in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. Hoe dat het beste in de praktijk te brengen is? Dat breng jij onze medewerkers met liefde bij. Omdat jij actief meewerkt met de pedagogisch medewerkers, kun jij jouw specialistische kennis precies afstemmen op hun behoeften. Want coachen doe je als de beste. Samen gaan we altijd voor topkwaliteit. Heb je naast coaching ook een passie voor het meewerken op de groep? Dan pas jij perfect in deze rol! 

Maak jij als Pedagogisch Coach impact bij De Kleine Wereld doordat: 

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak; 
  • Je zet vanuit jezelf net dat stapje extra.
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen; 
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
  • Je een relevant HBO-diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPH of Pedagogiek. 

Wij bieden jou: 

Salaris: CAO Kinderopvang, salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

 

Interesse? 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR- recruitment op 020-4120633 of mail naar hr@dekleinewereld.nl 

 

Of solliciteer direct via:  https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/205325/apply

 

*Via onderstaande link kan je controleren of jouw opleiding een kinderopvang gekwalificeerde opleiding is. 

https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma 

 

Categorie 1