Pedagogisch Medewerker - 17 uur - babygroep - zwangerschapsvervanging -Juliana

Onze locatie Juliana in het hart van het centrum is het oudste kinderdagverblijf van Amsterdam. Het pand is speciaal gebouwd als kinderdagverblijf en dat zie je terug in alle ruimtes, tuin en dakterras. Kortom een fijne werkomgeving!    Het team is betrokken, geïnteresseerd en doelgericht. Daarnaast zijn ze     een mooie combinatie van personen van verschillende leeftijden en ervaring. Dit zorgt voor een bijzonder en dynamisch team met humor en gezelligheid. Gepaard met uitdagende buiten en binnen activiteiten om   de kinderen te laten ontdekken    ervaren en hun ontwikkeling stimuleren Om er zo elke dag samen voor te zorgen dat de kinderen een mooie dag hebben. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan nu!  

Voor dit team zoeken we pedagogisch talent in de functie van: 

  • Pedagogisch Medewerker (KDV),  Babygroep (0-2 jaar)
  • 17 uur per week 
  • Zwangerschapsvervanging van 1 jan 2022 - 16 juli 2022

Over het werk: 

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collegas met volle energie en plezier aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 2 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. 

 

 Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat: 

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek. 

 

Wij bieden jou: 

Salaris: CAO Kinderopvang met een salaris ( per 1 jan 22) van minimaal 2.155 euro bruto en maximaal 2.935 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

Kijk nu op www.werkenbijdkw.nl voor meer informatie en solliciteer! 

Of bel met recruitment van De Kleine Wereld, 020-4120633 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

 

Categorie 1