De Kleine Wereld - De Wittenstraat

Manager: Kelly van Vuure
De Wittenstraat 25
1052 AK Amsterdam

Terug naar overzicht

5 groepen (0-4 jr) met 12 kinderen

Dagelijks van 7.30 - 18.30

LRK-nummer: 871420302

Inspectierapport

Kinderopvang: De Kleine Wereld - De Wittenstraat

Welkom bij De Wittenstraat!

Onze locatie, op de rand van het Westerpark en de Jordaan, is gevestigd op de begane grond van een voormalig schoolgebouw. Sinds 2005 bieden wij hier kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar in 3 verticale groepen. Het team staat voor het bieden van uitdaging en ontwikkelingsgerichte activiteiten, passend bij de ontwikkelingsfase van het individuele kind, om op deze manier elk kind de ruimte en uitdaging te bieden om het beste uit zichzelf te halen, binnen een emotioneel veilige setting. De kinderen zoveel mogelijk ervaringen gunnen, is wat wij belangrijk vinden, dit zie je onder andere terug in het dagelijks buitenspelen in onze heerlijke binnentuin, het gezamenlijk verzorgen van onze konijntjes en het samenwerken in onze moestuin.  

Niet alleen voor onze kinderen vinden wij uitdaging en ontwikkeling belangrijk, ook voor onze medewerkers besteden wij hier veel aandacht aan. Medewerkers worden gestimuleerd om actief mee te denken in het beleid en/of de visie en de praktische uitvoering hiervan, tijdens overleggen zoeken wij de pedagogische verdieping op, met gebruik van onze online kinderopvangacademie en verder hebben wij 2 keer per jaar een DKW-Academiedag met de gehele organisatie.

Ben je op zoek naar werk waarbij er aandacht is voor de ontwikkeling en het welbevinden van het individuele kind, maar ook voor jou als medewerker, dan is onze locatie de plek voor jou!