Pedagogisch Medewerker KDV - Babygroep - Ceintuurbaan

Onze fijne en huiselijke vestiging Ceintuurbaan, in de levendige en gezellige buurt “De Pijp”. Is op zoek naar een nieuwe collega. 

Samen, plezier en een warme sfeer zijn zeer van toepassing bij ons enthousiaste team bij deze vestiging. Belangrijk vinden wij om de kinderen een bijdrage te leveren in hun ontwikkeling en het ontdekken en ervaren van de wereld om hen heen. Met activiteiten die bij elk unieke kind aansluiten. Binnen ons team zijn wij oprecht en betrokken, dit zetten we door naar zowel kinderen, als ouders. Ben jij naast de eerder genoemde eigenschappen energiek, geduldig en flexibel dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan nu! 

Voor dit team zoeken we pedagogisch talent in de functie van: 

  • Pedagogisch Medewerker (KDV), babygroep
  • 17 - 34 uur per week 
  • werkdagen in overleg

Over het werk: 

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collegamet volle energie en plezier aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. 

 Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat: 

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek. 

Wij bieden jou: 

Salaris: CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 2.116 euro bruto en maximaal 2.887 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.  
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 Of solliciteer via onderstaand link:

 https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/198597/apply

Categorie 1