Pedagogisch medewerker babygroep - Nieuwendammerdijk - 17 uur

Onze locatie Nieuwendammerdijk is een unieke plek in Amsterdam Noord. In een typisch en warm dijkhuis met een peuter en een babygroep. Dit gelegen met aan de overkant een bos waar we veel gebruik van maken met buitenactiviteiten. Er staat een klein en betrokken team. Die samen zorgen voor een goede sfeer en plezier in hun werk met kinderen, ouders en met elkaar. Ze  hebben het doel om de kinderen elke dag een leuke en leerzame dag te bezorgen. Ben jij betrokken, professioneel, sta je open om je zelf verder te ontwikkelen? Ben je ondernemend en flexibel? Spreekt dit jou aan? En ben jij de pedagogische professional waar ons enthousiaste en energieke team naar op zoek is? Solliciteer dan nu!

Voor dit team zoeken we pedagogisch talent in de functie van:

  • Pedagogisch Medewerker (KDV), Babygroep (0-2 jaar), 17 uur per week

Over het werk:

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 2 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek.

Wij bieden jou:

Salaris: CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 2.116 euro bruto en maximaal 2.887 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Kijk nu op   www.werkenbijdekleinewereld.nl voor meer informatie en solliciteer!

Of bel met recruitment van De Kleine Wereld, 020-4120633 of mail naar maritkoeners@dekleinewereld.nl

Of   solliciteer direct via:   https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/165608/apply 

 

Categorie 1