Pedagogisch Medewerker BBL - KDV en BSO

Wil jij werken en leren bij de leukste kinderopvang organisatie van de stad?

Wij zijn De Kleine Wereld!

Bij de Kleine Wereld snappen we dat opvang veel meer is dan opvang alleen en zijn we hard op zoek naar collega’s om mee te bouwen aan onze mooie organisatie die altijd in beweging is.

De ontwikkeling van een kind gaat continue door, dus werken we allemaal op een manier waarin plezier en kwaliteit samen hand in hand gaan. Onze team spirit geldt dan ook voor alle vestigingen in het dynamische Amsterdam waar we stads zijn in doen en laten, ruimdenkend en alles samen aanpakken met een tikje lef. Bij ons krijg je de ruimte om te zijn wie je bent en wie je nog worden wilt.

Heb jij je altijd al willen omscholen naar een baan waarin je echt iets kunt betekenen voor kinderen? Wil jij altijd al in de kinderopvang werken en heb je onontdekt talent voor het bedenken van creatieve en innovatieve activiteiten, maar (nog) niet het juiste diploma waarmee jij je daarvoor kwalificeert?

Geen probleem! Wij helpen jou om je ambitie te realiseren!

Voor diverse vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar Pedagogisch Medewerkers in opleiding. Werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris!

Zo gaan we aan de slag!

Wij gaan een jaarcontract met jou aan, waarin je grotendeels in de praktijk het mooie vak van Pedagogisch Medewerker leert. Met coaching en begeleiding van onze ervaren professionals ga jij direct aan het werk op één van onze vestigingen. Eén dag per week ga jij de schoolbanken in, waarbij jij een speciaal ontwikkeld lesprogramma krijgt. Voor de uren (minimaal 20 uur per week op het KDV en minimaal 12 uur per week op de BSO) die jij werkzaam bent, en sluiten wij dus een arbeidsovereenkomst waarvoor jij (conform de CAO Kinderopvang) direct salaris ontvangt.

Voor het opleidingstraject sluiten wij een studieovereenkomst met jou af, waarin wij afspreken dat wij de kosten volledig voor onze rekening nemen.

Mocht je meer uren willen draaien? Dat is bij ons zeker bespreekbaar!

De Kleine Wereld biedt:

  • Een prachtige kans om in de kinderopvang aan de slag te gaan met een betaalde opleiding
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
  • Salaris conform CAO Kinderopvang, waarbij je tijdens de opleiding word ingedeeld in schaal 5 en na je opleiding in schaal 6

Na het succesvol behalen van jouw opleiding bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan als pedagogisch medewerker en ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de

dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Profiel:

Om deze uitdagende baan en leerzame opleiding met elkaar te combineren, vragen we het volgende van je:

  • Je bent enorm gemotiveerd; dit is wat je wilt en je bent bereid hier hard voor te werken
  • Je hebt affiniteit met kinderen en een enthousiaste flexibele instelling!
  • Je hebt een diploma Havo of Mbo niveau 3 (studierichting is niet belangrijk)
  • Je bent minimaal 18 jaar

Wacht niet langer en grijp deze kans om te gaan werken bij ons met de leukste doelgroep die er is: Kinderen!

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33 / 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

Of solliciteer via onderstaande link: 
https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/211012/apply

 

 

 

Of solliciteer via onderstaand link: