Pedagogisch Medewerker BSO algemeen

Onze BSO locaties met een goede, huiselijke sfeer binnen de groepen en een actieve, positieve en leergierige teams. Zijn op zoek naar een nieuwe collega voor een BSO groep. Bied jij onze kinderen de uitdaging en activiteiten? Heb je geduld en vindt het belangrijk om kinderen  te stimuleren in hun ontwikkeling? Ben jij ondernemend, professioneel en doelgericht in je vak? Wij zullen je als team een goede samenwerking bieden, we hebben plezier in ons werk met elkaar en kinderen en ouders. Ben jij de pedagogische professional waar ons enthousiaste team naar op zoek is? Solliciteer dan nu!

  •      Pedagogisch Medewerker BSO                                                                                                                                                                                                                        Locatie en uren samen later te bepalen

Over het werk:

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De groepen zijn onderverdeeld van 4+, 6+ en 8+. De 4+ groep is in het kinderdagverblijf gesitueerd, waardoor het voor de kinderen een geborgen plek is vanuit het kinderdagverblijf. De 6+ en 8+ groepen zijn onderverdeeld in thema sport en outdoor en zijn vrijwel elke dag buiten met uitdagende activiteiten.

Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Dit met uitdagende binnen - en buitenactiviteiten op sportief gebied, creatief gebied, onderzoeken in de natuur en zo veel mee. Sluit hierbij aan bij wat de kinderen nodig hebben na een leuke en actieve dag op school. Of tijdens vakanties met goede programma’s van activiteiten, waarbij de kinderen blij en enthousiast een leuke vakantie hebben.

Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant mbo-diploma SPW en/of Sport en Bewegen op minimaal niveau 3 en/of 4 hebt.

Wij bieden jou:

Salaris: CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Interesse?

Kijk nu op www.werkenbijdekleinewereld.nl voor meer informatie en solliciteer!

Of bel met Marit Koeners, recruitment van De Kleine Wereld, 020-4120633 of mail maritkoeners@dekleinewereld.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Categorie 1