Pedagogisch Medewerker BSO - Sport - Boomsspijker

Vestiging de Boomsspijker/Plantage Parklaan, een prachtig 'openbaar' pand aan de Recht Boomssloot in de Nieuwmarkt buurt. Met om de hoek speeltuin de Waag en dicht bij het Sportpark aan de Plantage Parklaan. Midden in de stad waar heel veel sportieve mogelijkheden zijn.

Wij zoeken voor deze vestiging een: 

 • Pedagogisch Medewerker BSO Sport (24-32 uur)

In de functie van pedagogisch medewerker sport draag je naast de dagelijkse begeleiding en opvang van de kinderen, ook zorg voor de vormgeving van sport en beweeg programma’s. Je biedt kinderen de mogelijkheid om zich spelenderwijs te ontwikkelen en draagt zorg voor de motorische en fysieke ontwikkeling van het kind. Je hebt kennis van verschillende sporten en dit draag je over aan kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Werkdagen:

 • Maandag, dinsdag, donderdag sport en vrijdag regulier, met kans op woensdag als extra dag regulier)
 • Daarnaast zal je een VSO (voorschoolse opvang) en Klassenassitentie gaan doen op een van onze scholen. Maandag VSO 7:30-9:30 BSO 14:00-18:30 uur (sport) Dinsdag BSO 14:00-18:30 uur (sport) Woensdag optie tot uitbreiding Donderdag BSO 14:00-18:30 uur (sport) Vrijdag BSO 14:00-18:30 uur (regulier) Klassenassistentie op een van onze scholen (4 uur totaal)

Hoe ziet jouw dag eruit?

Voordat de kinderen uit school gehaald worden bereid jij de middag voor. Je zorgt dat de groep op orde is en je voorbereid bent op het sportieve dag programma. Dit bereid je samen voor met je collega's. Je haalt de kinderen uit school en neemt ze mee naar de BSO. Je eet met de kinderen om vervolgens op het sportveld sportieve programma's uit te voeren. In vakanties maken je met het team een eigen sportieve planning en gaan jullie op pad om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Plezier staat hier hoog in het vaandel. Dankzij de grote nieuwsgierigheid en leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde.

Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie en bedenkt allerlei sportactiviteiten voor de kinderen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten. Wij verwachten hierin een professionele houding.

Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We opereren in een team. En vinden het belangrijk om ieders kwaliteiten te benutten. Er zijn masterclasses om jezelf te ontplooien. Naast je werkzaamheden op de BSO is het ook mogelijk om mee te draaien op de TSO (tussen schoolse opvang), dus in de tijd van de pauze kinderen opvangen. De TSO dagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:00 tot 13.00 uur op een van onze scholen. Meewerken op de TSO/klassen assistent is optioneel en kan besproken worden!

Wil jij deel uitmaken van een betrokken team, binnen een levendige BSO voor zowel sportopvang als reguliere opvang? Starten kan per direct. Want we hebben je keihard nodig, net als de kinderen!

Wat breng je mee

 • Je hebt affiniteit met het thema sport en bewegen;
 • Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie;
 • Je draagt zorg voor de motorische en fysieke ontwikkeling van het kind, daarnaast help je de kinderen met jou pedagogische vaardigheden hun sociale-emotionele ontwikkeling te stimuleren;
 • Je kunt al jouw creativiteit kwijt in het bedenken en uitvoeren van sportactiviteiten voor en met de kinderen;
 • Je stuitert van enthousiasme;
 • Je bent dol op kinderen en ziet hun potentie;
 • Je bent sportief, creatief en een beetje gek;
 • Je barst van de leuke ideeën en bedenkt graag nieuwe (sport)activiteiten;
 • Je kan het beste uit de kinderen halen en doet dit op een sfeervolle en stimulerende manier;
 • Je communiceert op een warme manier de overdracht naar ouders;
 • Je bent flexibel en een echte team-player.

 

Beschik jij over in ieder geval een mbo-diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4)? Solliciteer dan snel!

Wij bieden jou: 
Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring. 
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling. 
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar. 
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl 

Of solliciteer via onderstaande link:
https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/217692/apply

 

 

Categorie 1