Pedagogisch Medewerker - Haveneiland - 17 -34 uur

Onze locatie Haveneiland op IJburg, met haar goede sfeer, verbondenheid van de 3 groepen en een mooie en uitdagende binnentuin is op zoek naar een nieuwe collega. In verband met zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een medewerker die net zo gedreven is, een teamplayer, maar bovenal erg leuk met kinderen is.

Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling wat hoort bij de functie van pedagogisch medewerker? Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Waarbij wij als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en als team wij jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen.

Ben jij de pedagogische professional waar ons enthousiaste en energieke team naar op zoek is? Solliciteer dan nu!

Voor dit team zoeken we pedagogisch talent in de functie van:

  • Pedagogisch Medewerker (KDV), verticale groep, 17-34 uur per week
  • Uren en werkdagen zijn bespreekbaar

Over het werk:

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek.

Wij bieden jou:

Salaris: Conform CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Kijk nu op www.werkenbijdkw.nl voor meer informatie en solliciteer! Of bel met onze afdeling recruitment op telefoonnummer 020-4120633 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

 

Categorie 1