Pedagogisch Medewerker - KDV - BDO Park

De locatie Brand Dirk Ochsepark draait sinds januari onder de vlag van De Kleine Wereld en we zoeken pedagogische toppers die met het huidige team deze transformatie aan willen gaan!

  • Uren en dagen zijn bespreekbaar.

Er zijn op dit moment vijf groepen, een mini babygroep (met kindjes van drie tot en met twaalf maanden), twee baby/dreumesgroepen (met kindjes van drie maanden tot twee jaar) en twee peutergroepen (twee tot vier jaar). Het pand heeft een enorme hal waar we in de ochtenden en aan het einde van de dag samen kunnen komen met de kinderen. Ook de grote tuin is een pluspunt en uitzicht op het park maakt het plaatje af. Het diverse team beschrijft zich als warm en welkom, met verschillende ervaringsniveaus, maar iedereen is welkom en wordt opgenomen in de groep.

Één van de onderdelen van de overname is de restyle van het pand. Deze staat gepland voor de zomer van 2022. Op de website bij de andere locaties kan een sneakpeak genomen worden naar de sfeer die De Kleine Wereld wil gaan neerzetten. We zijn op zoek naar medewerkers die kunnen kijken naar de toekomst, de handen uit de mouwen willen steken, maar vandaag ook niet uit het oog verliezen. Herken je jezelf in dit plaatje en heb jij de passie om een groep kinderen de liefde en stabiliteit te geven, neem dan contact met ons op!

Over het werk: 

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega's vol energie aan het werk. Jullie zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen in de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfase. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.  

 Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat: 

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 

  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  

  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  

  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 

  • Je een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3 of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW of Pedagogiek. 

 

Wij bieden jou: 

Salaris: CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 2.155 euro bruto en maximaal 2.935 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.  
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

Meer informatie en solliciteren 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of vind je het leuk om eens met ons kennis te maken. Neem dan contact op met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl  

of solliciteer direct via https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/213286/apply

 

 

Categorie 1