Pedagogisch Medewerker KDV - VVE groep - Juliana

Onze vestiging Juliana in het hart van het centrum van Amsterdam is het oudste kinderdagverblijf van Amsterdam. Het pand is speciaal gebouwd met als doel kinderdagverblijf en dat zie je terug in alle ruimtes, tuin en dakterras. Kortom een fijne werkomgeving! Het team is betrokken, geïnteresseerd en doelgericht. Het team is een mooie mix van personen van verschillende leeftijden en ervaring, dit zorgt voor een bijzonder en dynamisch team met humor en gezelligheid. Gepaard met uitdagende buiten en binnen activiteiten om de kinderen te laten ontdekken, ervaren en hun ontwikkeling te stimuleren om er zo elke dag samen voor te zorgen dat de kinderen een mooie dag hebben.

Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van een VVE pedagogisch medewerker?  Solliciteer dan nu en grijp je kans!

Voor dit team zoeken we pedagogisch talent in de functie van:

  •  Pedagogisch Medewerker - VVE
  •  34 uur per week (4 dagen)

Over het werk:

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1.

Je begeleidt en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde  didactische/pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VVE programma. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. En natuurlijk van groot belang, het onderhouden van contacten met de ouders/verzorgers. Het gaat om een VVE groep binnen de hele dag opvang. 

Maak jij als pedagogisch medewerker impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
  • Je een relevant MBO of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW, SPH, Pedagogiek of EVC verklaring. Het zou een pré zijn als je al in bezit bent van een certificaat in de voorschool, mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij de opleiding ook aanbieden, zoals eerder vermeld. Ook het VVE basiscertificaat kan bij ons behaald worden.

Wij bieden jou:

Salaris: CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt, daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

 

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl 

Of solliciteer direct via onderstaande link:

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/202713/apply

 

 

Categorie 1