Pedagogisch Medewerker KDV - HBO' er op de groep (VVE) - Amsterdam

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze VVE vestigingen. Onze vestigingen zijn huiselijk ingericht en hebben een natuurlijke buitenruimte waar kinderen volop kunnen ontdekken. Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van een VVE pedagogisch medewerker? Waarbij wij als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en als team wij jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen. Ben jij die kandidaat die al is gespecialiseerd als HBO’ er met VVE? Solliciteer dan nu en grijp je kans!

Onze prachtige vestigingen bevinden zich in en rond het centrum van Amsterdam. Wij zijn  goed bereikbaar met het openbaar vervoer of per fiets.

 Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken we pedagogisch talent in de functie van:

 •  VVE HBO’er op de groep (Pedagogisch medewerker VVE)
 •  Uren in overleg (hele dagopvang)

Over het werk:

Als HBO’ er op de groep ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1. Je begeleidt en stimuleert de kinderen en je collega’s, zowel in groepsverband als individu.

Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische/pedagogische aanpak. Je hebt extra oog voor het opbrengstgericht werken en het implementeren van het VVE programma. Daarnaast blijf je kijken naar verbeterpunten een neem je het voortouw in het betrekken van ouders en contacten met externe partijen zoals scholen of het centrum Jeugd & Gezin. Je bent er om de kwaliteit op de werkvloer te verhogen en te borgen. Met het oog op de toekomst waarbij wij het aantal VVE locaties gaan uitbreiden zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Pedagogisch Coach VVE.

 

Maak jij als HBO’ er op de groep impact bij De Kleine Wereld doordat:

 • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie en deelt dit met collega’s;
 •  Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
 • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
 • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van het kind, je collega en de ouder;
 • Je onderhoudt contacten met alle betrokken partijen rondom het kind;
 • Je een relevant HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek of EVC verklaring. Het zou een pré zijn als de pedagogisch medewerker al in bezit is van een certificaat HBO’ er in de voorschool, mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij de opleiding ook aanbieden,

Wij bieden jou:

 • Salaris: CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
 • Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.
 • Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
 • Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer informatie en solliciteren 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

Of solliciteer via onderstaand link:

 https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/193091/apply