Pedagogisch Medewerker KDV - VVE groep - Steigereiland

Wij zijn De Kleine Wereld!

Voor onze vestiging Steigereiland op zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de woensdag, donderdag en vrijdag op de VVE groep binnen de hele dagopvang.

Het team op Steigereiland is een hecht team met veel liefde voor de kinderen. Er is een huiselijke sfeer binnen de groepen, een mooie uitdagende binnentuin en veel natuur in de nabije omgeving. Lekker buitenspelen en wandelen staat dan ook dagelijkse op het programma bij de vestiging.

Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van een VVE pedagogisch medewerker? Solliciteer dan nu en grijp je kans!

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:

  • Pedagogisch Medewerker VVE
  • 25,5 uur per week

Over het werk

Als pedagogisch medewerker VVE ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen en je levert een bijdrage doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1.

Je begeleid en stimuleert de kinderen, zowel in groepsverband als individu. Er wordt gehandeld vanuit een gestructureerde didactische /pedagogische aanpak. Jullie organiseren uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen aan de hand van het VVE programma. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. En natuurlijk van groot belang, het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers.

Maak jij als pedagogische medewerker VVE impact bij De Kleine Wereld doordat:

· Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
· Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
· Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
· Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling;
· Je een relevante MBO of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW, SPH, Pedagogiek of EVC verklaring. Het zou een pré zijn als je al in bezit bent van een certificaat in de voorschool. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij de opleiding ook aanbieden. Ook het VVE basiscertificaat kan bij ons behaald worden.

Wij bieden jou:

Salaris: een goed salaris conform CAO kinderopvang, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.
Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.
Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

of solliciteer direct via onderstaande link

Vacature Pedagogisch medewerker - VVE - Steigereiland 

 

Categorie 1