pedagogisch medewerker VVE- Ceintuurbaan - 17-25,5 uur

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker. Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Die de belevingswereld van kinderen begrijpt. Plezier maken staat altijd voorop. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij ontwikkelen.  

 
Pedagogisch Medewerker VVE ceintuurbaan 

 

17 uur per week met uitzicht op 25,5 uur per week 

 

Werkdagen woensdag en donderdag (en later vrijdag erbij)  
 

Wat doe je als pedagogisch medewerker VVE? 

 

Kom je bij ons werken? Dan houd jij je bezig met de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de voorschoolse periode. Natuurlijk is individuele begeleiding erg belangrijk – maar het begeleiden van de groep is dat zeker ook. Alles vanuit een gestructureerde didactische/pedagogische aanpak.  

 

Je bent ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van handelingsplannen en het bedenken en uitvoeren van allerlei activiteiten met de kinderen. Daarbij is goede communicatie met de ouders/verzorgers natuurlijk onmisbaar. Want bij De Kleine Wereld willen wij een echte partner in de opvoeding zijn. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. 

 

Samen met je VVE geschoolde collega’s draag je zorg voor het  VVE-programma bij De Kleine Wereld. Want voor onze groep kinderen is het enorm belangrijk dat ze een doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1 en daar kan jij aan bijdragen. Hoe? 

  • Zorgen voor een warme overdracht 
  • Afstemming met de basisschool qua pedagogisch/educatief handelen 
  • De betrokkenheid van ouders stimuleren 
  • Interne begeleiding & zorg bieden. 

 

Waarom werken bij De Kleine Wereld? 

  • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt.Een super gezellig team, informele sfeer & korte lijnen. 
  • Je valt onder de CAO Kinderopvang  
  • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling 
  • Je krijgt voorrang en korting op een kindplaats bij De Kleine Wereld 
  • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen. 

 

Kom je snel langs? 

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Mail dan naar hr@dekleinewereld.nl of bel naar Marit Koeners op 020-4120633. Of solliciteer direct via onderstaande link. 

 

Categorie 1