Zomerbaan- invalkracht -HBO/MBO-Pedagogisch Medewerker

Ben je net klaar met de opleiding MBO -  gespecialiseerd pedagogisch medewerker of sport en bewegen 

                                                             of

Ben jij student HBO-pedagogiek of PABO en heb je 50% of 75% van je studiepunten behaald en zoek jij een baan voor de zomermaanden, dan zijn wij op zoek naar jou

 

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij per direct:

  •            Invalkrachten KDV & BSO 

MBO - Heb jij je opleiding net afgerond en je ben je op zoek naar een baan voor de zomermaanden, langer mag natuurlijk ook. We bespreken samen wat er op dit moment het beste past bij jouw situatie.

HBO -Heb jij 50% van je studiepunten behaald en wil je alvast gaan werken in een branche die aansluit bij jouw studie, dan kan je bij ons komen werken als invalkracht BSO. Heb je al 75% van je studiepunten behaald dan kan je bij ons komen werken als invalkracht BSO en KDV. De duur van het contract kunnen we helemaal aanpassen aan jouw wensen en wat op dit moment bij jouw situatie past met een max. van 1 jaar. 

                                                                                                                                                                                                Over het werk

Een baan als invalkracht bij De Kleine Wereld is dé ideale baan om te combineren naast je gezin, een tweede baan of een studie. Je werkt flexibel en daardoor werk je op de dagen die jou het beste uitkomen en bepaal je zelf hoeveel uur per week je beschikbaar bent. Als enthousiaste pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale/horizontale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen en zorgt voor een dag met stimulans en plezier, zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende en passende activiteiten, gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Daarnaast onderhoudt je natuurlijk op professionele wijze contacten met ouders/verzorgers.

 

Over ons:

Onze locaties met hun goede sfeer, verbondenheid, betrokkenheid, huiselijke groepen en uitdagende tuinen, willen als organisatie jou graag kansen bieden om je verder te ontwikkelen en wij willen jou een goede samenwerking bieden, betrokken zijn, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen. Ben jij de enthousiaste invalkracht waar onze enthousiaste en energieke teams naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu!   

Wij bieden jou:

Salaris:  Conform CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

solliciteer direct via onderstaande link

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/186495/apply

 

Of bel met Marit Koeners, recruitment van De Kleine Wereld, 020-4120633 of mail naar maritkoeners@dekleinewereld.nl


Categorie 1