Pedagogisch Medewerker BSO - Horizon

Voor onze vestiging Horizon in Amstelveen zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor op de BSO. Onze BSO ligt in de wijk Groenelaan en is goed bereikbaar met zowel OV als met de auto (gratis parkeren).

BSO Horizon is sinds april geopend en is een groeiende vestiging. Het team is enthousiast, ambitieus en gezellig. Er is een huiselijk sfeer binnen de groepen en er is een buitenruimte waar heerlijk gespeeld kan worden.

Ben jij ondernemend en flexibel in je vak? Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling die horen bij de functie van pedagogisch medewerker BSO?  Solliciteer dan nu en grijp je kans!

Voor dit team zoeken we een pedagogisch talent in de functie van:

 

  • Pedagogisch Medewerker BSO
  • Werkdagen: Woensdag, donderdag, vrijdag
  • Werktijden: 13:30 – 18:30 uur (17 uur per week)

Over het werk

Als pedagogisch medewerker ga je samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van de kinderen. De leeftijd varieert van 4 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert uitdagende activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast lever je samen met je collega’s een actieve en professionele bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimtes.

Maak jij als pedagogisch medewerker BSO-impact bij De Kleine Wereld doordat: 

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie; 
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;  
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;  
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling; 
  • Je een relevant mbo-diploma SPW en/of Sport en Bewegen op minimaal niveau 3 en/of 4 hebt.

Wij bieden jou:

Salaris: een goed salaris conform cao-kinderopvang (€2188,00 - €2979,00 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoal een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW-academie in de richtingen die jij interessant vindt. Daarnaast zijn er2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Amanda op 020 412 06 33/ 06 827 627 29 of mail naar recruitment@dekleinewereld.nl

 

Of solliciteer via onderstaande link

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Horizon