Vestigingsmanager - kinderopvang - Gouda

De Kleine Wereld is een high-end-merk. Hoog in kwaliteit, warm en met oog voor detail. Het liefst hebben wij het altijd net iets beter geregeld dan hoe het moet óf voorgeschreven wordt. Leuk en opvallend om te zien. Daardoor heeft De Kleine Wereld de natuurlijke aantrekkingskracht die bij een high-end-merk hoort. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en ambitieus. Wij ontwikkelen ons continu. 

 

Voor onze locatie Spieringstraat in Gouda zijn we op zoek naar een: 

 

  • Vestigingsmanager (24 uur per week) 

 

Kenmerkend voor onze vestiging van drie groepen is de kleinschaligheid en huiselijke sfeer. Het hechte, gevarieerde en warme team bestaat uit collega's die het belang van de kinderen voorop stellen.  

 

Wat doe je als Vestigingsmanager? 

De Vestigingsmanager is de spil van locatie en zorgt ervoor dat alle doelstellingen van de vestiging worden gehaald, in kwantitatief en kwalitatief opzicht. Je zorgt voor blije medewerkers, blije kinderen en blije ouders. Je neemt hierin de regie en wordt daarbij ondersteunt door een professionele back-office. Onze Vestigingsmanagers opereren in zelfstandige units onder directe aansturing van het MT. Binnen de Units helpen en ondersteunen de managers elkaar en zoeken ze gezamenlijk naar oplossingen voor de uitdagingen die zich voordoen. Samen weten meer dan één! Vanuit de kernwaarden van de organisatie (samen, warmte, ontwikkeling, plezier en ondernemend) geven ze op een coachende wijze leiding aan het team op een dusdanig wijze dat de pedagogisch medewerkers zoveel mogelijk energie, tijd en aandacht hebben om de kinderen die door ons worden opgevangen 'groot te laten worden'. Dat vraagt om een professionele, klantgerichte en efficiënte ondersteuning. 

 

Wat breng jij mee? 

  • Je hebt een afgeronde, relevante opleiding op HBO niveau bij voorkeur in een Pedagogische richting.  
  • Je hebt minimaal 3 jaar allround werkervaring als leidinggevende bij voorkeur in de Kinderopvang.  
  • Je bent een echte probleemoplosser met veel eigen initiatief en ideeën.  
  • Je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te dragen en ook de ruimte te krijgen om je ideeën uit te voeren.  
  • Je bent communicatief, stressbestendig en servicegericht naar ouders en medewerkers. 

 

Wat bieden wij jou? 

Salaris: CAO Kinderopvang, schaal 9 of 10 afhankelijk van je opleiding en ervaring.  

Werksfeer: Een zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie, met een informele werksfeer met korte communicatielijnen. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.  

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar. 

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen. 

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind. 

 

Meer informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruitment van De Kleine Wereld op 020-4120633 of mail naar maritkoeners@dekleinewereld.nl 

 

Of solliciteer direct via onderstaande link: 

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/job/195722/apply

 

Categorie 1