Assistent Controller | 16-24 uur per week | Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie. Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij voor het Hoofdkantoor van De Kleine Wereld op zoek naar een:

Assistent Controller

2516-24 uur per week

Functie-inhoud
In deze functie schakel je gemakkelijk tussen uitvoering en rapportage. Je assisteert enerzijds de Financieel Manager bij het maken van rapportages en anderzijds stuur je de Financieel Medewerker functioneel aan.

Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële gegevens en de controle van de dagelijkse verwerking ervan. Hiervoor communiceer je met Vestigingsmanagers en afdelingshoofden. Het debiteurenbeheer maakt ook een belangrijk deel uit van de werkzaamheden. Daarnaast verstrek je op verzoek informatie uit de financiële administratie aan het management en je ondersteunt bij het opstellen van periodieke rapportages. Tot slot signaleer je en bespreek je de mogelijkheden om de werkprocessen van de afdeling continu te verbeteren.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • HBO werk- en denkniveau en meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van administratieve procedures en regelgeving
  • Kennis van en ervaring met relevante financiële programma’s
  • Analytisch, zelfstandig, ordelijk, nauwkeurig en stressbestendig
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid om te communiceren op alle niveaus

De Kleine Wereld biedt:

  • Een lafwisselende functie in een dynamische persoonlijke organisatie in hartje Amsterdam (Museumbuurt)
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
  • Salaris conform CAO Kinderopvang, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering). 

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb