Bijbaan HBO-er Pedagogiek, PABO of SPH

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie. Voor de versterking van ons flexibele team zijn wij op zoek HBO studenten Pedagogiek, PABO of SPH voor:

Bijbaan HBO-er Pedagogiek, PABO of SPH        

Functie-inhoud
Volg jij een HBO opleiding leraar onderwijs of een deeltijd HBO Bachelor Pedagogiek en heb je 75% van je studiepunten behaald óf 50% van je studiepunten behaald en minimaal 1 jaar relevante werkervaring (dit mag in de vorm van stages)?  Dan kun je nu al naast je studie bij De Kleine Wereld aan de slag als Flex Pedagogisch Medewerker! Een prachtige manier om relevante werkervaring op te doen. Daarnaast kun je zelf je uren bepalen en lekker verdienen naast je studie. Je kunt werken op de dagen die jou het beste uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent.

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte

Profiel
Je bent gericht op kwaliteit en combineert daadkracht met een coachende basishouding en uitstekende sociale vaardigheden. Vanzelfsprekend heb je passie voor het werken met kinderen. Je weet de visie van De Kleine Wereld te vertalen in concrete doelen voor de flexpool medewerkers die bijdragen aan de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten en medewerkers. De combinatie van een leidinggevende rol met een uitvoerende functie spreekt jou aan. Flexibel ingezet worden zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging.

 Daarnaast beschik je over:

  • HBO opleiding Pedagogiek of Pabo waarbij je minimaal 75% van je studiepunten hebt behaald of 50% van je studiepunten en een jaar werkervaring.
  • Pedagogische kennis en visie.
  • Creatief en probleemoplossend vermogen.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische organisatie;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Een 0-uren contract, met de vrijheid je eigen werkdagen te bepalen.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct via:https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/103533

Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb