BSO Pedagogisch Medewerker | 28 uur | Amsterdam Zuid

Pedagogisch Medewerker BSO/TSO


Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker. Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Die de belevingswereld van kinderen snapt. Plezier maken staat altijd voorop. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij ontwikkelen. Ook op sportief en creatief gebied. Precies zoals het hoort.

Voor onze vestigingen De Edelsteen en De Kleine Reus zoeken wij een pedagogisch medewerker BSO en TSO. Pas jij perfect in De Kleine Wereld? Lees verder om erachter te komen…

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Middags haal je de kinderen op van school waar ze veel hebben meegemaakt. Druk kletsend loop je naar de opvang waar thee en fruit door jouw collega zijn klaargezet. Je bespreekt het door jullie opgezette dagprogramma met de kinderen. Zoveel leuke ideeën… Welke wordt het? De kids maken een keuze. Een deel van de groep gaat met jou een papegaai tekenen in het atelier en de kinderen die hun energie kwijt moeten, rennen met jouw collega door de speeltuin. Dankzij de overdosis aan nieuwsgierigheid en de leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. En je zou het niet anders willen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten. Heb jij een mini-Messi in je groep? Of een puber-Picasso? Jij hebt het allang in de gaten.

Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. Jij hebt dus alle kans om je te ontwikkelen. Wil je meer leren over interactief voorlezen, babygebaren en/of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan zit je bij ons goed! Ons doel: het beste uit de kinderen halen. Samen met de ouders, in een prettige, open en stimulerende sfeer.

Over het werk

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Het gaat om minimaal 20 tot maximaal 28 uur per week verdeeld over 4 dagen.

Starten kan per direct. Want we hebben je keihard nodig, net als de kinderen!

Over jou

✓ Je stuitert van enthousiasme.

✓ Je bent dol op kinderen en ziet hun potentie.

✓ Je bent creatief en een beetje gek.

✓ Je barst van de leuke ideeën en bedenkt graag nieuwe (sport)activiteiten.

 

Heb je ook nog een mbo-diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4)? Kom dan snel solliciteren!

Goed om te weten

  • Jevalt onder de CAO Kinderopvang. 
  • Een salaris van minimaal 1.987 euro bruto en maximaal 2.712 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Na een jaarcontract kom je voor onbepaalde tijd in dienst.
  • Helefijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
  • Je krijgt voorrang op een kindplaats bij De Kleine Wereld.
  • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en danslessen.
  • Uitgebreidemogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt. 

Kom je snel langs?

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Floor Frank op 020-4120633.Of solliciteer direct via de link.

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb