Pedagogisch Medewerker Babygroep | 34 uur | Amsterdam

Midden in de Pijp, nabij parken, de markt, de bibliotheek en een aantal heerlijke speeltuinen staat onze vestiging Ceintuurbaan. Ook Artis is op loopafstand. Voor het gemêleerde en ontzettend ervaren team op deze mooie locatie zoeken wij een:

Pedagogisch Medewerker Babygroep
34 uur


Functie-inhoud
Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep baby’s. Je begeleidt deze kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:

  • Ervaring en affiniteit met kinderen;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, zie onze website voor de kwalificatie-eisen conform CAO Kinderopvang;
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt
Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marjo Hoogeboom op 020-4120633 of solliciteer direct via:https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/129292

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb