Meewerkend Manager Flexpool Kinderopvang | Amsterdam

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, persoonlijk, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie. Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Meewerkend Manager Flexpool Kinderopvang

Uren in overleg

Functie-inhoud

Als Meewerkend Manager Flexpool Kinderopvang werk je zelf flexibel als pedagogisch medewerker voor De Kleine Wereld en geef je daarnaast op inspirerende en positieve wijze sturing aan onze flexpool medewerkers. Deze pool van circa 40 medewerkers wordt flexibel op onze vestigingen in Amsterdam en Gouda ingezet als Pedagogisch Medewerker op het KDV en/of de BSO. Je rapporteert aan de Manager Kinderopvang.  

Doel van deze nieuwe functie is de binding van de flexpool medewerkers met De Kleine Wereld vergroten, snel inspelen op de behoeften van deze groep medewerkers en hun kwaliteiten optimaal ontwikkelen en benutten.

Tot je taken als Manager behoren onder meer:

 • Verzorgen van inwerktrajecten.
 • Coachen en motiveren van de flexpool medewerkers.
 • Voeren van evaluatiegesprekken.
 • Overdragen van het pedagogisch beleid aan de flexpool medewerkers.
 • In samenwerking met de Vestigingsmanagers monitoren van het functioneren van de flexpool medewerkers.

Om je werkzaamheden als Manager Flexpool Kinderopvang optimaal te kunnen verrichten, werk je zelf flexibel mee op onze locaties in Amsterdam. Tegelijkertijd verricht je je taken als Manager grotendeels on the job. Als Pedagogisch Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een verticale groep kinderen van 0 tot 12 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Daarnaast organiseer je activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Omdat jij zelf werkzaam bent als flexpool medewerker, weet jij als geen ander waar de flexpool medewerkers die je aanstuurt tegenaan kunnen lopen. Daarnaast kun jij hierdoor best practices op de verschillende vestigingen delen binnen onze organisatie. Hiermee draag je actief bij aan het constant verbeteren van de pedagogische kwaliteit van De Kleine Wereld.

Profiel
Je bent gericht op kwaliteit en combineert daadkracht met een coachende basishouding en uitstekende sociale vaardigheden. Vanzelfsprekend heb je passie voor het werken met kinderen. Je weet de visie van De Kleine Wereld te vertalen in concrete doelen voor de flexpool medewerkers die bijdragen aan de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten en medewerkers. De combinatie van een leidinggevende rol met een uitvoerende functie spreekt jou aan. Flexibel ingezet worden zie jij niet als een probleem, maar juist als een uitdaging.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde, voor de kinderopvang gekwalificeerde, HBO-opleiding (bijvoorbeeld SPH of Pedagogiek)
 • Pedagogische kennis en visie.
 • Coachende kwaliteiten en de vaardigheid om kennis aansprekend over te brengen.
 • Creatief en probleemoplossend vermogen.
 • Ervaring in het aansturen van pedagogisch medewerkers als manager is een pré.

De Kleine Wereld biedt:

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 7;
 • De mogelijkheid intern door te leren en ontwikkelen;
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb