Assistent Vestigingsmanager - Steigereiland - 28 uur

Onze locatie Steigereiland op IJburg, met een goede, huiselijke sfeer binnen de groepen, een warm en plezierig team en een mooie en uitdagende binnentuin. Is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van assistent manager. Bied jij onze kinderen de warmte, het geduld en stimulans in hun ontwikkeling wat hoort bij de functie van pedagogisch medewerker en ben jij ondernemend, professioneel, leidinggevend, flexibel  en doelgericht in je vak? Waarbij wij als organisatie jou graag kansen en ontwikkeling bieden. Daarnaast zullen wij je als team een goede samenwerking bieden, plezier hebben in ons werk met elkaar en met de kinderen. Ben jij de nieuwe assistent en pedagogische professional waar ons enthousiaste team naar op zoek is? Solliciteer dan nu!

Voor dit team zoeken we pedagogisch talent in de functie van:

  • Assistent Vestigingsmanager(KDV), 28 uur per week                                                                                                        Meer uren in overleg

Over het werk:

Als Assistent Vestigingsmanager werk je deels op kantoor en deels op de groep. Hiervoor wordt dus gevraagd dat je flexibel inzetbaar bent. Dit kan zijn op het gebied van zowel de werkzaamheden als de werktijden. Daarnaast ben je dé schakel tussen de groep en kantoor als ondersteuning voor de vestigingsmanager.                                                                    Groepsuren: Tijdens je groepsuren ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt professioneel contact met ouders/verzorgers. Het organiseren van uitdagende, bijpassende activiteiten voor de verschillende leeftijden is jou niet vreemd. Daarnaast lever je een actieve en positieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.              Kantooruren: De kantoortaken worden in overleg met de Vestigingsmanager vastgesteld. Voorbeelden hiervan zijn het werkrooster voor collega’s, de urenregistratie, rondleidingen, kindplanningen, bestellingen en afhandeling hiervan. Daarnaast wordt ook zeker het meedenken met het team in de vorm van persoonlijke begeleiding van je gevraagd. De Assistent Vestigingsmanager vervangt tevens de vestigingsmanager als aanspreekpunt bij diens afwezigheid. En je blijft die belangrijke schakel tussen groep en kantoor!

Maak jij als assistent vestigingsmanager impact bij De Kleine Wereld doordat:

  • Je stuitert van enthousiasme en positieve energie;
  • Je plezier hebt in je werk en liefde hebt voor je vak;
  • Je ervaring hebt met kinderen en je blij wordt als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen;
  • Je kan bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen en je collega’s;
  • Je een relevant MBO of HBO diploma hebt, zoals bijvoorbeeld SPW (min. niveau 3), SPH, Pedagogiek.

Wij bieden jou:

Salaris: Conform CAO Kinderopvang. Salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.

Training en ontwikkeling: Er zijn uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze DKW academie in de richtingen die jij interessant vindt. En daarnaast 2 trainingsdagen per jaar.

Sport: Je kunt je fysiek lekker uitleven door gebruik te maken van kortingen bij diverse sportscholen.

Voorrang: Je kunt met voorrang terecht op een van de vestigingen bij De Kleine Wereld voor je eigen kind.

Kijk nu op www.werkenbijdekleinewereld.nl voor meer informatie en solliciteer!

Of bel met Marit Koeners, recruitment van De Kleine Wereld, 020-4120633 of mail naar maritkoeners@dekleinewereld.nl

Beoordelingen via VerbeterMeter

© De Kleine Wereld | Webdesign: Loyals