Meewerkend vestigingsmanager | 24 uur/week | Gouda

In de binnenstad van Gouda, in de oude stroopwafelfabriek, vind je onze huiselijke en net gemoderniseerde vestiging. Voor deze mooie vestiging (drie groepen dagopvang) met binnentuin en veel omliggend groen zijn wij per 1 september 2017 op zoek naar een:

Meewerkend vestigingsmanager KDV

24 uur per week

Functie-inhoud
Wij hebben de pedagogiek en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Niet voor niets geven onze klanten ons op dit moment een 9,2! Zorg jij er, samen met je team, voor dat dit een 9,5 wordt?

Profiel
Heb jij een HBO Pedagogiek diploma en ben je gek op kinderen, ouders en medewerkers? Ben je daarnaast een stevige, prettige persoonlijkheid met ruime ervaring op de groep én met leiddinggeven? Wacht dan niet langer en reageer direct!

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een lerende organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb