BOL stageplekken | Pedagogisch Medewerker KDV/BSO | Amsterdam

Een goede opvang betekent voor ons dat wij in professionele dialoog en partnerschap met ouders er voor zorgen dat het kind zich bij ons spelenderwijs en met plezier optimaal kan ontwikkelen. Wij doen dat in een huiselijke omgeving waar veiligheid, geborgenheid en hygiëne voorop staan en de opvang door professionele en gepassioneerde medewerkers verzorgd wordt. We doen dit vanuit 15 vestigingen en met 225 medewerkers.

Voor diverse vestigingen in Amsterdam zoeken wij een:

BOL stagiair

Werktijden in overleg

Functie-inhoud
We zijn op zoek naar enthousiaste BOL stagiaires die onze KDV- en/of BSO-groepen willen ondersteunen. Je draagt bij aan de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen van 0 – 4 jaar of van 4 - 12 jaar. Je zorgt dat kinderen, ouders en personeel elke dag met plezier naar De Kleine Wereld komen. Je geeft zorg en aandacht aan de kinderen en werkt vanuit de pedagogische visie van onze organisatie.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • Vanzelfsprekend affiniteit met kinderen;
  • (Werk)ervaring met kinderen;
  • Je hebt de drive om jezelf steeds verder te ontwikkelen en je kunt kritisch naar jezelf kijken;
  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een echte teamspeler.

De Kleine Wereld biedt:

De Kleine Wereld is een erkend leerbedrijf. Onze stagiaires worden intern begeleid door werkbegeleiders die hiervoor een gerichte training volgen. Daarnaast worden de werkbegeleiders op hun beurt ondersteund door de vestigingsmanager.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb