Pedagogisch Medewerker KDV

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker! Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Jij begeleidt deze kinderen, zowel in groepsverband als individueel en organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Je levert een actieve bijdrage aan overlegvormen en deelt de dagelijkse zorg voor de groepsruimte. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij kunnen ontwikkelen. Precies zoals het hoort. Wat geldt voor onze kinderen geldt ook voor onze medewerkers. Onze pedagogische visie is voor jou als pedagogisch medewerker zeker ook van toepassing.

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Word jij de nieuwe pedagogisch medewerker op onze vestiging Juliana in hartje centrum, dichtbij centraal station? Dan ga je het volgende doen.

Pedagogisch Medewerker KDV

Locatie: Juliana

29,75 uur (dagen 3 om 4 en in overleg)

Over het werk 
Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert van 0 tot 4 jaar. Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Over jou 

 • Je stuitert van enthousiasme
 • Je bent dol op kinderen van alle leeftijden en bent geduldig
 • Je hebt ervaring met kinderen en krijgt er energie van als ze het naar hun zin hebben
 • Je weet precies hoe jij bij kunt dragen aan een goede ontwikkeling & opvoeding
 • Je hebt een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3, zoals bijvoorbeeld SPW of pedagogiek

Verder:

 • Twee trainingsdagen per jaar met de gehele organisatie
 • Een vast en hecht team dat uitkijkt naar jouw komst
 • Elke locatie een eigen, betrokken manager
 • Jaarlijkse video interactie begeleiding
 • Coaching on the job


Hoe ziet jouw dag eruit? 

Samen met je collega start je de dag en kijk je even wie er die dag komen en of er iets gepland staat. Daarna is het al zover! De eerste kindjes worden binnengebracht. Je spreekt even met de ouder(s) zodat je weet hoe het met het kind gaat en of er bijzonderheden zijn. Natuurlijk zorg je ook dat het afscheid tussen ouder en kind fijn verloopt. Dan begint het dagprogramma. We starten met het zingen van een leuk liedje en lezen een boekje voor. Dan is het tijd voor het fruithapje, wat zijn ze enthousiast! Het is genieten van de grappige gesprekken die er ontstaan.

Natuurlijk is een dag kinderdagverblijf niet geslaagd zonder superleuke activiteit. Lekker kliederen met aarde, zand en verf… Kunstenaars in de dop!  Daarna mogen de kinderen zelf spelen, of bij jou relaxen. Elke dag eten de kinderen een warme lunch die vers wordt bereid door de kok op de locatie. Daarna is het tijd voor een dutje.’s Middags gaan we weer gezellig door. Oh ja, wel even het systeem van de dagritmes van de kinderen bijhouden. Dat is fijn voor de ouders om te weten. Tussen 16:00 en 18:30 halen de ouders hun kinderen op.

Kortom: je bent veel leuke dingen aan het doen met de kinderen, je bent veel aan het plannen én je hebt veel contact met ouders. Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. 

Wat bieden wij jou

 • Je valt onder de CAO Kinderopvang 
 • Salaris €2.116 tot €2.887 per maand
 • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling
 • Je krijgt voorrang en korting op een kindplaats bij De Kleine Wereld
 • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en yogalessen
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt 

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Marit Koeners of de afdeling HR op 020-4120633 of mail naar HR@dekleinewereld.nl . Of solliciteer direct via

https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/162829

Beoordelingen via VerbeterMeter

© De Kleine Wereld | Webdesign: Loyals