Pedagogisch medewerker BSO | Min 16, max 20,5 u/wk | Amsterdam

Onze BSO vestiging Edelsteen is gevestigd in een mooi pand midden in de Pijp. Een fijne plek voor uitstapjes met kinderen. Hier werkt een klein, gedreven en enthousiast team nauw samen met de collega’s van het kinderdagverblijf op deze locatie. Voor deze BSO locatie zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO

Min. 16 - max. 20,5 uur per week (maandag, dinsdag en donderdag)

Functie-inhoud

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen. In verband met de samenstelling van het team zoeken wij iemand met affiniteit op het gebied van sport en bewegen. Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie. Je creativiteit kun je kwijt in het bedenken en uitvoeren van sportactiviteiten voor en met de kinderen.

Profiel

  • In bezig van een MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) of een MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en ervaring en affiniteit met sport en bewegen.
  • Je bent een sportief en dynamische persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je weet van aanpakken en regelen.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve kinderopvangorganisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een leuke afwisselende functie in een dynamische kinderopvangorganisatie
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

 

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb