Huishoudelijk Medewerker Kinderopvang | 17 uur/week (in ieder geval di, do) | Amsterdam

In twee mooie panden op Amsterdam IJburg, gelegen nabij het strand liggen onze BSO en KDV Steigereiland. De BSO is gespecialiseerd in sport en natuurbeleving. We hebben daarnaast een prachtig atelier waar kinderen met hun handen kunnen werken en hun creativiteit gebruiken. Er werkt een zeer betrokken en ervaren team op deze vestigingen. Wij zoeken voor deze locatie per 1 november 2017 een:

Huishoudelijk Medewerker

17 uur per week (in ieder geval dinsdag en donderdag, verder in overleg)

Functie-inhoud

Als huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden op onze vestiging op Steigereiland te Amsterdam-IJburg. Je verricht huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden (zoals het verschonen van de bedden en het wassen en vouwen van linnengoed) binnen de verschillende, algemene ruimten (groepsruimten, sanitair en keuken) volgens een vastgesteld schema. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden en je verzorgt binnen de gestelde richtlijnen de bestellingen. Daarnaast verzorg je de dagelijkse maaltijd en koffie, thee en eventuele andere consumpties voor personeel en indien nodig voor bezoekers.

Profiel

  • VMBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van de richtlijnen t.a.v. veiligheid en hygiëne;
  • Affiniteit met de kinderopvang;
  • Sociale en communicatieve vaardigheden.

De Kleine Wereld

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

 

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb