Pedagogisch Medewerker BSO | 14,5 - 25,5 uur/week (di, woe, do) | Amsterdam

Onze BSO vestiging Edelsteen is gevestigd in een mooi pand midden in de Pijp. Een fijne plek voor uitstapjes met kinderen. Hier werkt een klein, gedreven en enthousiast team nauw samen met de collega’s van het kinderdagverblijf op deze locatie. Voor deze BSO locatie zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO

14,5 - 25,5 uur per week (dinsdag, woensdag, donderdag)

Functie-inhoud
Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties. De reguliere werktijden tijdens schoolweken zijn  tussen 14.30 en 18.30 uur (ma, di, do, vrij), en op woensdag tussen 11.30 en 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties en studiedagen liggen de werktijden tussen 07.30 tot 18.30 uur.

Samen met je collega’s zorg je voor een prettige, open en stimulerende sfeer en draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen. In verband met de samenstelling van het team zoeken wij iemand met affiniteit op het gebied van sport en bewegen. Je draagt bij aan het vormgeven van de sport- en beweegactiviteiten van de locatie. Je creativiteit kun je kwijt in het bedenken en uitvoeren van sportactiviteiten voor en met de kinderen.

Profiel
Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, zoeken wij een collega die past op onderstaand profiel:

  • Bij voorkeur in het bezit van het MBO diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) of anders een MBO diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en ervaring en / of affiniteit met sport en bewegen.
  • Kennis van de Franse taal is een pré (maar kandidaten die geen Frans spreken nodigen we ook van harte uit te solliciteren).
  • Je bent in staat een goed sportactiviteitenprogramma op te zetten.
  • Je bent een sportief en dynamische persoon en houdt van buiten zijn.
  • Je bent creatief, vrolijk, flexibel, enthousiast en ondernemend.
  • Je weet van aanpakken en regelen en administratief ben je goed onderlegd.

De Kleine Wereld
Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een lerende organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

De Kleine Wereld biedt:

  • Een leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
  • Salaris conform CAO Kinderopvang;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos op 020-4120633. Of solliciteer direct.

 

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb