Pedagogisch Medewerker BSO | 16 uur per week | ma, di, do | Amsterdam

Onze BSO vestiging Theo Thijssen ligt middenin de Jordaan en is gevestigd in de Theo Thijssenschool. We hebben daardoor een gymzaal tot onze beschikking, evenals een aantal stints. Er is op deze locatie veel vrijheid in de vormgeving van activiteiten, zowel op schooldagen als tijdens de vakantie. Ook hebben wij hier een actieve kinderraad! Voor dit leergierige team met veel BSO ervaring zijn wij i.v.m. uitbreiding met een extra groep op korte termijn op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO

Gemiddeld 16 uur per week (ma, di, do)

Functie-inhoud

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Je werkt in deze functie op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Daarnaast ben je tijdens schoolvakanties hele dagen beschikbaar.

Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel en onderhoudt contacten met ouders / verzorgers. Je organiseert activiteiten gericht op de ontwikkeling van de kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan overlegvormen en deel je de dagelijkse zorg voor de groepsruimte.

Profiel

Om de kwaliteit van onze kinderopvang te waarborgen, stellen wij de volgende functie-eisen:

  • Ervaring en affiniteit met kinderen;
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3;
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding;
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden;
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

De Kleine Wereld biedt:

Een afwisselende functie in een dynamische organisatie, een informele werksfeer met korte communicatielijnen, een tijdelijk dienstverband met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd, een salaris conform CAO – Kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en reiskostenregeling.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Hulsebos of Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct!

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Wat geldt voor onze kinderen - die we liefdevol onthalen  in onze kindercentra - geldt ook voor onze medewerkers. Ook zij worden liefdevol onthaald in onze organisatie. Onze pedagogische visie is voor hen zeker ook van toepassing: Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent!

Onze medewerkers zijn zelfbewust en zelfstandig. Mensen die vol zelfvertrouwen hun weg kiezen. Nieuwsgierige mensen ook die hun talenten en mogelijkheden benutten. Mensen die rekening houden met anderen en zorgzaam zijn.

De Kleine Wereld is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers. Wij zoeken collega's die geïnspireerd raken door het concept van De Kleine Wereld, aangesproken worden door onze huiselijke werksfeer en doorgroeimogelijkheden en uiteraard veel liefde voor kinderen hebben.

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb