Pedagogisch Medewerker KDV babygroep | 34 uur | Amsterdam Centrum

Pedagogisch Medewerker KDV

Kinderen ontwikkelen zich enorm snel. Hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Dat weet jij als geen ander. Daarom zoeken we een pedagogisch medewerker. Niet zomaar een, maar eentje met onbegrensd enthousiasme. Die de belevingswereld van baby’s snapt op deze horizontale groep. Plezier maken staat altijd voorop. Zodat de kinderen zich ongestoord en vrij ontwikkelen. Precies zoals het hoort. 

Voor onze vestiging Juliana in hartje centrum, dichtbij het Centraal Station, zoeken we jou! Pas jij perfect in De Kleine Wereld? Lees verder om erachter te komen…

Hoe ziet jouw dag eruit? 

De ochtend

’s Ochtends komen de ouders hun kind brengen. Maar voordat het zover is, zorg je even dat de groepsruimte netjes en schoon is. Je werkt met een digitaal systeem waarin je alles bijhoudt van de kinderen. Je kijkt even wie er die dag komen en of er iets gepland staat. Daarna is het al zover! De eerste kindjes worden binnengebracht. Je spreekt even met de ouder(s) zodat je weet hoe het kind ervoor staat en of er bijzonderheden zijn. Natuurlijk zorg je ook dat het afscheid tussen ouder en kind fijn verloopt.

Na de dagbespreking met je collega, begint het dagprogramma om 09:30. We starten met het zingen van een leuk liedje. Dan is het tijd voor het fruithapje, en wat zijn ze enthousiast! Je werkt in een horizontale groep, daarbij heb je met verschillende ritmes te maken. Wanneer de baby’s lekker liggen te slapen, doe jij het tafelmomentje met de andere kinderen. Dat betekent lekker kletsen en genieten van de grappige gesprekken die er ontstaan.
 

Rond de middag

Natuurlijk is een dag kinderdagverblijf niet geslaagd zonder superleuke activiteit. Momenteel is het thema kunst & cultuur. Lekker kliederen met aarde, zand en verf… Kunstenaars in de dop! Daarna mogen de kinderen zelf spelen, of bij jou relaxen. Lunchtijd! Elke dag eten de kinderen een warme lunch. Daarna is het tijd voor een dutje. Wel eerst even een boekje voorlezen natuurlijk…’s Middags gaan we weer gezellig door. Oh ja, wel even het systeem van de dagritmes van de kinderen bijhouden. Dat is fijn voor de ouders om te weten.

Het einde van de middag

Na het dutje fris je de kindjes even op. Tijd voor een hapje! Flessen voor de baby’s, een cracker of boterham voor de andere kinderen. Aan het einde van de dag mogen de kinderen zelf kiezen of ze zin hebben om mee te doen aan nog een activiteit. Maar met jouw enthousiasme haal je ze vast binnen no time over om gezellig mee te doen. Tussen 17:00 en 18:30 halen de ouders hun kinderen op. Jij kletst even bij met iedere ouder, en vertelt hoe het kind zich vandaag gedroeg en wat jullie hebben gedaan.

Kortom: je bent veel aan het plannen, veel leuke dingen aan het doen én contact met de ouders aan het houden. Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. 

Over het werk 

Als Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 0 tot 2 jaar. Het gaat om 34 uur per week verdeeld over dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.

Starten kan per direct. Want we hebben je keihard nodig, net als de kinderen! 
 
Over jou

 • Je stuitert van enthousiasme.
 • Je bent dol op kinderen van alle leeftijden en bent geduldig.
 • Je hebt ervaring met kinderen en krijgt er energie van als ze het naar hun zin hebben.
 • Je weet precies hoe jij bij kunt dragen aan een goede ontwikkeling & opvoeding.
 • Je hebt een relevant mbo-diploma op minimaal niveau 3, zoals bijvoorbeeld medewerker kinderopvang of medewerker recreatie.

Goed om te weten

 • Je valt onder de CAO Kinderopvang. 
 • Een salaris van minimaal 1.987 euro bruto en maximaal 2.712 euro bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Na een jaarcontract kom je voor onbepaalde tijd in dienst.
 • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
 • Je krijgt voorrang op een kindplaats bij De Kleine Wereld.
 • Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en danslessen.
 • Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt. 

Kom je snel langs? 

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct!

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb