Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang - Min 20, max 28 uur - Amsterdam Zuid

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

Om de Vroeg Voorschoolse Educatie op de Avonturijnschool in De Pijp op te bouwen zoeken wij een ervaren:

Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang

Min. 20, max. 28 uur per week

Functie-inhoud

De Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang is verantwoordelijk voor het opbouwen van VVE binnen De Kleine Wereld. Je bent, samen met de Pedagoog, drager van het VVE programma binnen de organisatie. In deze nieuwe rol start je met één nieuwe groep, welke op termijn waarschijnlijk wordt uitgebouwd naar meerdere groepen op meerdere locaties in Amsterdam.

Je houdt je bezig met de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de voorschoolse periode. De nadruk ligt op het begeleiden van het individuele kind en van de groep, vanuit een gestructureerde didactische/ pedagogische aanpak en het stimuleren van ouderbetrokkenheid. Je zorgt voor een doorgaande leerlijn voor kinderen van de voorschool naar groep 1 en draagt bij aan een ononderbroken ontwikkeling van kinderen. Een warme overdracht en afstemming met de basisschool op het gebied van pedagogisch-educatief handelen, omgang met de ouders en interne begeleiding en zorg maken hier onderdeel van uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van handelingsplannen, het uitwisselen van informatie, de communicatie met ouders/verzorgers en het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten.

Profiel                                                                                                                                                                  

Je bent een doorpakker die van wanten weet en je vindt het een uitdaging om binnen een professionele kinderopvangorganisatie VVE op te bouwen. Jij hebt een afgeronde kindgerichte opleiding op HBO niveau, en hebt recent module 1 en 2 (en bij voorkeur ook module 3) van de VVE opleiding afgerond. Uiteraard voldoe je aan de landelijke taaleis op 3F niveau. Daarnaast heb je minimaal twee jaar recente ervaring op een peuterspeelzaal/ peuteropvanglocatie met een VVE programma (bij voorkeur Startblokken). Je bent gewend om met peuters vanuit de interactievaardigheden opbrengstgericht te werken. Jouw coachende kwaliteiten zijn uitstekend en je draagt graag jouw expertise over op anderen. Ook heb je ervaring met het maken van groepsplannen, handelingsplannen en kind volgsystemen. Verder ben je uiteraard communicatief sterk, zelfstandig, pro-actief, flexibel, enthousiast en betrokken.

Wat je van ons mag verwachten

  • een uitdagende werkplek
  • een cultuur waarin we samen gaan voor de beste kinderopvang, iedereen elkaar kent en er veel ruimte is om actief mee te denken met de organisatie
  • een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal 6 of 7 volgens de CAO Kinderopvang
  • volop persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar).

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct!

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb