Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang | uren in overleg| Amsterdam

Pedagogisch Medewerker VVE Peuteropvang

Min. 20, max. 28 uur per week

Wanneer een kind van de peuteropvang naar de basisschool gaat, is dat een flinke verandering. Hoe maak je die overgang fijner? En hoe zorg je ze zich tijdens die periode blijven ontwikkelen? Door vroeg voorschoolse educatie. Daarom zoeken we een ervaren pedagogisch medewerker VVE peuteropvang om de Vroeg Voorschoolse Educatie op te bouwen op de Avonturijnschool in de Pijp. Zodat we samen onze peuters op een warme, fijne manier door een spannende periode begeleiden. Dus, ben jij wel in voor een uitdaging? Wil je iets helemaal “from scratch” opbouwen en de verantwoordelijkheid hiervoor dragen? Dan is dit echt iets voor jou.

Wat doe je als pedagogisch medewerker VVE?

Samen met de pedagoog ben je de oprichter én drager van het VVE-programma bij De Kleine Wereld. Je start eerst met 1 groep, om een goede basis te leggen. Daarna bouwen we dit waarschijnlijk uit naar meerdere groepen op andere locaties in Amsterdam. Geweldige kans, toch?

Want voor onze groep kinderen is het enorm belangrijk dat ze een doorgaande leerlijn volgen, van de voorschool richting groep 1. En daar kan jij aan bijdragen. Hoe?

  • Zorgen voor een warme overdracht
  • Afstemming met de basisschool qua pedagogisch/educatief handelen
  • De betrokkenheid van ouders stimuleren
  • Interne begeleiding & zorg bieden.

Kom je bij ons werken? Dan houd jij je bezig met de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de voorschoolse periode. Natuurlijk is individuele begeleiding erg belangrijk – maar het begeleiden van de groep is dat zeker ook. Alles vanuit een gestructureerde didactische/pedagogische aanpak.

Je bent ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van handelingsplannen en het bedenken en uitvoeren van allerlei activiteiten met de kinderen. Daarbij is goede communicatie met de ouders/verzorgers natuurlijk onmisbaar. Want bij De Kleine Wereld willen wij een echte partner in de opvoeding zijn. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering.

Waarom werken bij De Kleine Wereld?

  Een super gezellig team, informele sfeer & korte lijnen.

✓ Je draagt bij aan een permanente educatie door het geven van bijvoorbeeld workshops.

 Je valt onder de CAO Kinderopvang, je salaris valt in schaal 6 of 7 (afhankelijk van je opleiding en ervaring). 

  Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en twee studiedagen per jaar. 

  Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt. 

Een goede klik met het team vinden we belangrijk. Dat jij je thuis voelt binnen De Kleine Wereld ook. Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, vinden we het ook belangrijk dat je aan een aantal punten voldoet.


Dus… Herken jij je hierin:

  • Een afgeronde kindgerichte opleiding op hbo-niveau
  • Recent module 1 & 2 (het liefst ook module 3) van de VVE-opleiding afgerond
  • Je voldoet aan de landelijke taaleis op 3F-niveau (Dat is MBO 4/HAVO taalniveau)
  • 2 jaar recente ervaring op een peuterspeelzaal/peuteropvang met VVE-programma, bij voorkeur Startblokken
  • Ervaring met het maken van groeps- en handelingsplannen en kind volgsystemen?

Ben je daarnaast een super motiverende coach, stuiter je van enthousiasme en werk je goed zelfstandig? Kom dan snel langs voor een kennismaking!

Kom je snel langs? 

Zit je op het puntje van je stoel na het lezen van deze vacature? Neem dan even contact op met Floor Frank op 020-4120633. Of solliciteer direct via: https://dekleinewereld.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/104115

Bekijk locatie Soliciteer nu Terug

© De Kleine Wereld | Webdesign: Mediaweb